Obavijesti

News

Komentari 1

Lanjski gubitak Žitnjaka pokrit će se iz budućeg poslovanja

Lanjski gubitak Žitnjaka pokrit će se iz budućeg poslovanja
1

Dioničari Žitnjaka na skupštini, koju je Uprava sazvala na zahtjev izvanrednog povjerenika Agrokora, nije dala razrješnicu Upravi. Dioničari Leda su, pak, na skupštini dali razrješnicu Upravi tvrtke

VIDEO

Dioničari Žitnjaka na glavnoj su skupštini održanoj u srijedu odlučili da se prošlogodišnji gubitak pokrije iz budućeg poslovanja, dok će se gubitak Leda, prema odluci glavne skupštine, pokriti iz zadržane dobiti.

Gubitak Žitnjaka iz prošle godine, u iznosu od 30,29 milijuna kuna, prenosi se i bit će pokriven sredstvima ostvarenim u budućim godinama, odlučili su dioničari na glavnoj skupštini.

Dioničari na skupštini, koju je Uprava sazvala na zahtjev izvanrednog povjerenika Agrokora, nije dala razrješnicu Upravi (direktoru), dok je razrješnica dana članovima Nadzornog odbora Mislavu Galiću i Željku Mažaru.

Predsjednici Nadzornog odbora Ljerki Puljić nije dana razrješnica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gubitak Leda će se pokriti iz zadržane dobiti

Dioničari Leda na glavnoj su skupštini održanoj u utorak odlučili da se lanjski gubitak u iznosu od 343,59 milijuna kuna pokrije iz zadržane dobiti ostvarene u prethodnim godinama.

Dioničari su na skupštini dali razrješnicu Upravi tvrtke kojom se odobrava rad i način na koji su vodili društvo u 2016. godini.

Razrješnica je dana članovima Nadzornog odbora Mislavu Galiću, Marici Guina Torres Dujisin, Kristijanu Buku i Milenku Arapoviću, ali ne i predsjednici NO Ljerki Puljić i zamjeniku Anti Todoriću.

Skupštine Žitnjaka i Leda za revizora poslovanja za 2017. izabrale su revizorsku tvrtku PricewaterhouseCoopers, koja je radila i reviziju prošlogodišnjih financijskih izvještaja nakon što je na snagu stupio 'lex Agrokor'.

Iz Zvijezde su danas dopunili objavu s jučerašnje glavne skupštine te izvijestili da je skupština odbila prijedlog da se imenuje posebni revizor vođenja poslova Zvijezde, s posebnim naglaskom na vođenje poslova prema najvećem pojedinačnom dioničaru - Agrokoru.

Skupština, naime, nije usvojila prijedlog da se Deloitte imenuje za posebnog revizora vođenja poslova Zvijezde s posebnim naglaskom na vođenje poslova spram Agrokora, čije bi troškove snosila Zvijezda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS