Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Laura je baš nedavno završila studij. Ne vjerujem da je nema'

None Foto: Davor Višnjić/PIXSELL 3

Nesretna djevojka Laura Stelio je nakon sudara Mercedesa i Opela ispala iz automobila. Preko nje je prešao drugi automobil koji nije uspio zakočiti. Za tri tjedna napunila bi 23 godine

Laura Stelio (22) poginula je sinoć u 21.15 sati u teškoj prometnoj nesreći u Ilici kad je kao suvozačica u Mercedesu ispala iz automobila. Preminula je na mjestu, a preko nje je prešao i drugi automobil s kojim se Mercedes sudario.

Njezina majka, s kojom je živjela, je u potpunom šoku. I sama je nedavno imala zdravstvenih tegoba pa je Laura brinula o njoj.

- I dalje ne možemo vjerovati da je ona poginula u toj prometnoj. Pa nedavno je završila preddiplomski studij na jednom privatnom veleučilištu u Zagrebu. Tek je počela živjeti - rekli su nam prijatelji stradale djevojke.

DVOJE MRTVIH, TROJE OZLIJEĐENO Mercedes iz stravične nesreće vozio je Marin Kamenički (20)

Dodali su da je tragedija veća jer je Laura za tri tjedna trebala napuniti 23 godine. Tome se silno veselila, kažu nam, no sada je iza svega ostala samo neizmjerna tuga.

U kakvom je odnosu Laura bila s Marinom Kameničkim (20), njezini prijatelji nisu znali odgovoriti jer ga nisu poznavali.

Njezino tijelo prevezli su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati. Nakon obdukcije predat će je obitelji kako bi je mogli sahraniti.

Komentari (306)
  • Eto..pa što joj je to trebalo da se spetlja s ovim bogatim mamlazom. Eno nedavno one cure iz Sarajeva što su poginule, sjele su s onim malim u BMW, slična situacija. Pa koliko normalnih dečkiju ima, a vi pored njih birate ovakve idiote.

    24. 8. 2018,   14:27
  • Jučer se vozim a iza mene doslovno nabijen mulac u Audiju mi trubi da mu se sklonim, puna crta, ograničenje 50 km/h... Pretekne me i skoro pokupi u zavoju ženu i dijete na biciklu... Gazio je po makadamu uz cestu da ih ne pokupi... Znači centimetri od ogromne tragedije zbog nedojebanih mulaca... Slikajte ih, i fino na policija.hr aplikaciju...

    24. 8. 2018,   14:32
  • Počivala u miru Božjem, tebe više nema, a on je živ... jadna joj majka... ja svojoj uvik tupim da me zove u bilo koje doba dana ili noći, da ću doć po nju, samo da mi ne ide sa svakim u auto... tko zna koliko je ona njega dobro poznavala?

    24. 8. 2018,   14:25