Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lažirala trudnoću, pa nakon devet mjeseci otela tuđe dijete

None Foto: lapanchinadimariella.forumfree

Neha Narayan (24) s Novog Zelanda glumila je trudnoću devet mjeseci. Partneru je rekla da ima trudove i da ju vodi u bolnicu, pa je tamo iz rodilišta otela tuđe dijete

Novozelanđanka, koja je devet mjeseci uvjeravala svoju obitelj da je trudna, otišla je u bolnicu pod izgovorom da ima trudove i otela je tuđe dijete. 

Nehu Narayan (24), inače indijskog podrijetla, uhitili su s bebom u naručju, na putu prema bolničkom parkiralištu na kojem ju je čekao njen partner uvjeren da nosi njihovo dijete, piše Telegraph.

Glasnogovornica policije Ana Mari Gates Bowey rekla je da je žena trudnoću glumila devet mjeseci, a onda je u prošlu srijedu rekla svom partneru da ju vozi u bolnicu u Auckland jer je vrijeme da rodi. Unutar bolnice je lutala je rodilištem, a član osoblja dao joj je bebu indijskog podrijetla koju je zatražila, misleći da je ona majka. Nakon toga je krenula prema parkiralištu gdje su je čekali partner i još jedan čovjek koji su bili uvjereni da je Neha stvarno bila trudna. 

Roditelji otetog djeteta brzo su shvatili što se događa nakon čega su digli uzbunu i o svemu obavijestili bolničko osoblje. Na parkiralištu ju je zaustavila medicinska sestra.

Pozvana je i policija koja je ženu optužila za otmicu. Puštena je uz jamčevinu, a na sudu će se pojaviti krajem mjeseca. Prijeti joj kazna do osam godina zatvora.

Komentari (27)
  • Toj treba zabranit gledanje meksičkih sapunica!

    10. 1. 2012,   20:35
  • svašta! nikako ne mogu shvatiti neke stvari...kako možeš skrivati trudnoću ako ti je trbuh do zuba, ili kako možeš zavarati sve da si trudna ako nisi...ako je to nekome jasno, molim neka mi objasni....

    10. 1. 2012,   20:35
  • Ovo stvarno ne kuzim, na koji nacin ta zenska razmislja? Glumi trudnocu (wtf?) i nikome nista cudno, ode fino u rodiliste i uzme si dijete, prakticki ga izabere.. Tko je tu sad lud i/ili glup? Ona je sve dobro nasamarila, taj njen njonjo mislio da je fakat trudna, valjda ju nije godinu dana ni taknuo.. Pa ova je za Oscara, pobrala bi nagradu za najbolju glavnu glumicu.

    10. 1. 2012,   21:00