Obavijesti

News

Komentari 20

Lažirali hrvatske dokumente: U Šibeniku uhitili dvojicu ubojica

Lažirali hrvatske dokumente: U Šibeniku uhitili dvojicu ubojica
1

Pero Laličić (21) i Mitar Marković (25) uhićeni su u Šibeniku. Sumnjiči ih se na poticanje na ubojstvo i ubojstvo. Crnogorska policija ih povezuje s ratom dvaju kriminalnih klanova u Crnoj Gori

VIDEO

Dva crnogorska državljanina zatečena su na našem području i proslijeđeni na daljnje postupanje u drugu policijsku upravu, rekla je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor ne želeći otkrivati više detalja.

Iz MUP-a su nam rekli kako su protiv njih podnijeli kaznene prijave zbog krivotvorenja isprava i ovjeravanja neistinitog sadržaja. Na naš upit istražuju li ih zbog sumnje da su u Hrvatskoj počinili neka kaznena djela ili zbog sumnje da imaju informacije o počiniteljima nekih nedjela, rekli su nam kako nije utvrđena sumnja u to te da zbog tajnosti izvida druge informacije ne mogu otkriti. 

Prema pisanju crnogorskih medija, u Šibeniku su u srijedu na osnovi tjeralice crnogorskog Interpola uhićeni Pero Laličić (21), kojeg policija u Crnoj Gori sumnjiči da je izravni počinitelj ubojstva Bogdana Milića u Cetinju 11. lipnja, i Mitar Marković (25), kojeg terete za poticanje na ubojstvo i pomaganje nakon izvršenoga kaznenog djela.

Crnogorska policija ubojstvo povezuje s ratom dvaju kriminalnih klanova u Crnoj Gori, škaljarskog i kavačkog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
U Hrvatskoj uhitili Crnogorce: Likvidirali muškarca u Cetinju?
U Hrvatskoj uhitili Crnogorce: Likvidirali muškarca u Cetinju?

Kako pišu podgoričke Vijesti, kod njih su pronađeni falsificirani hrvatski dokumenti. Laličić i Marković tijekom ispitivanja navodno nisu odgovarali na pitanja istražitelja, a trenutačno su u ekstradicijskom pritvoru i očekuje se njihovo izručenje Crnoj Gori, pišu Vijesti pozivajući se na izvor iz vrha crnogorske policije.

Bogdan Milić, za kojeg policija u Crnoj Gori vjeruje da je blizak “Škaljarskom kriminalnom klanu”, ubijen je dok je sjedio u lokalu Portun u centru Cetinja. Na njega su pucala dva napadača sa silikonskim maskama na glavi. Tom prilikom ranjena su tri gosta istog lokala koji su sjedili za susjednim stolom.

Podsjećamo, u Hrvatskoj se skrivao i Miloš Radonjić, kojeg smatraju visokorangiranim članom “Kavačkoga kriminalnoga klana”. On je uhićen krajem srpnja u Sl. Brodu zbog krivotvorenja dokumenata.

Miloš Radonjić je na naslovnice crnogorskih medija došao nakon što je na njega pokušano više atentata. Četiri puta je bio meta napada, a za posljednji pokušaj njegova ubojstva policija i tužiteljstvo terete dva člana suprotstavljenog “škaljarskoga klana”.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a