Obavijesti

News

Komentari 79

Lesandrić potvrdila: Stiže nam prinova u rujnu. Presretni smo!

Lesandrić potvrdila: Stiže nam prinova u rujnu. Presretni smo!
4

U obitelji Ninčević Lesandrić jedva čekaju kraj rujna, a zastupnica navodi da sve što je sada čeka su "slatke brige". Supružnici do tada uživaju u svakoj snimci s ultrazvuka

VIDEO

Suprug i ja smo presretni. Krajem rujna stiže nam prinova. Jedva sam dočekala da mi liječnik kaže da je sve u redu i da mogu napokon 'prodisati', potvrdila nam je jučer zastupnica kluba Mosta Ivana Ninčević Lesandrić (35).

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI VIDEO

Pokretanje videa...

00:47

Trudna je malo više od četiri mjeseca. Ovu vijest vješto je skrivala od javnosti, a što se skriva iza komotnijih odjevnih kombinacija znali su do sada jedino članovi uže obitelji i to zbog iskustva koje je prošla lani. Zastupnica Ninčević Lesandrić povjerila se kako je prva tri mjeseca imala trudničke mučnine, a kao i većini trudnica samo joj se spavalo. 

- Suprug mi se smije i stalno govori: Konačno da i tebe netko zeza i ne da ti mira - kroz smijeh priča zastupnica Mosta. 

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Pokretanje videa...

01:12

U obitelji Ninčević Lesandrić jedva čekaju kraj rujna, a zastupnica navodi da sve što je sada čeka su "slatke brige". Supružnici do tada uživaju u svakoj snimci s ultrazvuka. S majkom po Splitu zastupnica već obilazi trgovine s opremom za bebe i priprema se na najljepši trenutak u životu. Već su osnovne stvari nabavljene, ali na nabavu dječjeg krevetića još će malo pričekati. 

- Nije mi bitan spol djeteta. Od toga mi je puno važnije da trudnoća prođe u redu i da dijete bude zdravo. Doktor već zna spol, ali nisam željela da mi ga otkrije. Želim da to bude iznenađenje. Nadam se da ću izdržati - smije se zastupnica.

Radne obveze za sada ne planira smanjivati. 

- Radit ću sve dok budem mogla, jer nisam naviknuta drugačije - kaže Ničević Lesandrić. 

Ninčević Lesandrić priznaje da joj je posljednjih mjeseci najteže bilo kontrolirati da ne reagira burno na situacije koje je živciraju i izazivaju stres. A upravo na početku trudnoće doznala je da je KBC Split podnio tužbu Upravnom sudu kojim traži poništavanje rješenja Agencije za zaštitu podataka.

Podsjetimo, navedena agencija prihvatila je njezin zahtjev da je predstojnik Klinike za ženske bolesti i porode splitske bolnice Deni Karelović u medijima iznio detalje o njezinom zdravstvenom stanju i dao detaljan opis medicinskog zahvata koji joj je lani obavljen. Mostova zastupnica je u listopadu prošle godine na raspravi u Saboru iznijela svoje traumatično iskustvo kiretaže 'na živo'. Tad je otvorila svojevrsnu Pandorinu kutiju, i mnoge žene su podijelile svoja bolna sjećanja i užasna iskustva iz hrvatskih bolnica. Danas, i dalje traje postupak između zastupnice i bolnice, jer tamošnji liječnici tvrde da je dobila anesteziju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava