Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lesar: Zamrzavanje plaće Mirjani bila je velika greška

None Foto: Igor Kralj/Pixsell

Lesar vjeruje da se referendum o ulasku u EU provesti u rujnu. Najavio je i akciju kojom želi građanima omogućiti da izraze svoje mišljenje o Vladi putem pisama

Šef Hrvatskih laburista, Dragutin Lesar istaknuo je u emisiji Nedjeljom u 2 kako je ključni problem u borbi protiv korupcije to što je premijerka Jadranka Kosor bezbroj puta ponovila da je borba protiv korupcije jedan do bitnih stupova njene vlade. Čemu stalno isticanje da se ona bori protiv korupcije, ako je to posao državne vlasti, pita se Lesar i dodaje da kako je upitno jesu li svi koji su na vlasti "čisti od korupcije" pa da mogu voditi borbu protiv nje. Smatra da medijsko praćenje obitelji Sanader ide u korist Sanaderovim tvrdnjama o političkom progonu. Ipak ističe da je zamrzavanje svih sredstava Mirjani Sanader bila "velika greška i nepravda" za koju netko treba snositi odgovornost.

Lesar vjeruje da se referendum o ulasku u EU provesti u rujnu ove godine, a ne lipnju ili srpnju kako smatra Vlada, unatoč tomu što narod nitko nije pitao o ulasku u NATO ili o ZERP-u. Najavio je i akciju kojom želi građanima omogućiti da izraze svoje mišljenje o Vladi putem pisama.

Komentari (38)
  • Kojih li blesavih komentara Bože moj. Jedan od ljudi koji vam govore pravu istinu i koji još nijednom nije pogriješio, a vi lupate.

    9. 1. 2011,   16:52
  • Gledao sam emisiju. Ovaj naslov je izvučen iz konteksta

    9. 1. 2011,   18:27
  • nisu sanaderici onemogućene plaće, nego je plaću primala na svoj račun na kojem ima milijunski iznos. kako je bajić mogao blokirati milijune na računu, a da pusti korištenje plaća ? zakazao je odvjetnik sanaderovih, on je morao znati da kad je račun blokiran, blokiran je sav novac na njemu, pa i plaća. i ta žena je morala toliko znati, bože koliku glavu ima, pa ćemu joj služi ? za češljanje ?

    9. 1. 2011,   17:18