Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lesar: Žao mi je Čačića, što se prepao Laburista, to je politika

None Foto: Viktor Lisac 2

Što se tiče Kukuriku koalicije, žele li biti naši partneri, moraju prihvatiti naših deset temeljnih ciljeva, rekao je Lesar u Zadru. Kaže da će potrošiti 800.000 kn na izbroe

Hrvatski Laburisti na ove izbore izlaze ne samo kao politička alternativa drugim strankama, nego se razlikujemo i po kampanji. Mi svoju kampanju vodimo u izravnom kontaktu s građanima, rekao je na predstavljanju liste za 9. izbornu jedinicu u Zadru predsjednik stranke Dragutin Lesar. Dodao je kako će u kampanji potrošiti 800.000 kuna, odnosno 80.000 kuna po svakoj izbornoj jedinici. 

- Vjerujem da će to biti jedna od najskromnijih kampanja neke stranke koja će ući u Sabor - naglasio je Lesar. Ponovno je odbacio svaku pomisao na bilo kakav oblik poslijeizborne suradnje s HDZ-om i ostalim strankama koje su bile u vladi u zadnjih osam godina.

- A što se tiče Kukuriku koalicije, žele li biti naši partneri, moraju prihvatiti naših deset temeljnih ciljeva - rekao je Lesar. 

Dodao je kako će u Saboru ustrajati na ispunjavanju svojih ciljeva i tako biti noćna mora onima koji budu imali parlamentarnu većinu. 

- Čuo sam izjave direktora Kukuriku koalicije, Radimira Čačića i znam da se boje naših mandata. Žao mi je gospodina Čačića što se prepao Hrvatskih laburista, ali takva je politika. Čuo sam da će potporu tražiti u manjinama, koje su osam godina držale "štangu" Sanaderu i Kosorici. U takvom društvu nas neće biti - poručio je Lesar. 

Komentari (3)
  • Zašto ne vjerovati Laburistima ako ste (smo) vjerovali HDZ-u i nakon 1996 kada su do onda uništili privredu, natrpali narodu na grbaču umirovljenike, pokrali sve šta se dalo pokrasti i mi (vi) im vjerovali i idučih 12 godina, nema razloga da ovima ne damo priliku da u savezu sa Kukuriku koalicijom ne probaju postaviti, ovu prelijepu i još uvijek prebogatu zemlju na one temelje gdje smo trebali biti odmah po osamostaljenju, slobodni, bogato društvo i sretni ljudi, umjesto ovog šta imamo danas.

    29. 11. 2011,   18:08
  • Laburisti su opravdano najozbiljnija alternativa dvama političkim blokovima..zauzeli su čvrstu poziciju, uživaju veliko povjerenje biračkog tijela...ozbiljna su politička opcija kojoj treba dati priliku da se dokaže...

    30. 11. 2011,   17:49