Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lesara napustilo 50 članova zbog 'manipulacije na listama'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Članica Laburista napustila je stranku jer je 'razočarana zbog nepravde i nepoštenja unutar stranke'. U pismu kolegice iz stranke navodi se i niz nepravilnosti s listama

Stranku Hrvatskih laburista Dragutina Lesara napustilo je 50 članova nakon što je objavljena lista kandidata za III. izbornu jedinicu. U otvorenom pismu Nevenke Zdolac, predsjednice laburista u Šenkovcu, koje je objavljeno na stranici LabourLeaks, stoji kako je ''jako razočarana zbog nepravde i nepoštenja unutar same stranke''. 

- Između poštenja i prljave kampanje izabrala sam ovo prvo - kaže Zdolac u pismu. Objavili su i pismo ostavke Zvonkice Svetličić. Navodi se niz nepravilnosti u određivanju kandidata za izborne liste, a da iz njih stoji predsjednik ogranka u Čakovcu Rajko Bulat.

Lesar je prije desetak dana izjavio kako nema masovnih napuštanja njegove stranke. 

Komentari (52)
  • Kad se počnu dijeliti bomboni, tada počinje i prepoznavanje ljudskih "osobina". Dobro zbori mp44, sve je lako dok ništa ne radiš već samo pričaš.

    10. 11. 2011,   19:14
  • najlakše je brabonjat iz zadnjih redova sabora, za 20 iljada kuna plaće...ovo ne valja, ovo ne valja....to bi i ja znao..i bio bi popularan...

    10. 11. 2011,   19:00
  • on je tako napustio i razočarao radnike 90!Sad glumi da mu stalo!

    10. 11. 2011,   18:57