Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Letjeli iz Las Vegasa: U padu zrakoplova poginulo 13 ljudi

Istražuje se uzrok pada: Meksički mediji izvijestili su da su putnici u subotu pratili dvoboj između meksičkog boksača Saula "Canela" Alvareza i Daniela Jacobsa u Las Vegasu

Ostaci zrakoplova koji je nestao na letu od Las Vegasa do Monterreya na sjeveru Meksika pronađeni su, objavila je u ponedjeljak vlada meksičke države Coahuila kazavši da je u privatnom zrakoplovu bilo 13 putnika i članova posade i da nema preživjelih.

 

Olupina zrakoplova pronađena je 208 kilometara sjeverozapadno od grada Monclove, rekao je Fernando Orta iz ministarstva za izvanredna stanja.

FlightAware, služba za praćenje letova, objavila je da je riječ o poslovnom zrakoplovu Challenger kanadskog proizvođača Bombardier Inc. 

Meksički mediji izvijestili su da su putnici u subotu pratili dvoboj između meksičkog boksača Saula "Canela" Alvareza i Daniela Jacobsa u Las Vegasu.

Imena posade i putnika objavljena su u lokalnim medijima. 

Zrakoplov je u nedjelju po mjesnom vremenu nestao s ekrana.

Prve fotografije snimljene iz zraka koje su prenijeli meksički mediji pokazuju karbonizirano truplo zrakoplova raspadnuto u više dijelova u pustinjskom području. 

 

Komentari (99)
  • Skinuli ameri narko bosove ,fol kvar na motoru !

    6. 5. 2019,   21:09
  • bas cudno, spao a nije ruski!

    6. 5. 2019,   21:06
  • Ovo je stvarno zaredalo u zadnje vrijeme.

    6. 5. 2019,   21:02