Obavijesti

News

Komentari 24

Ležala u lokvi krvi: U želucu joj našli pet paketića s ecstasyjem

Ležala u lokvi krvi: U želucu joj našli pet paketića s ecstasyjem
4

Rebecca Brock (18) stigla je na Ibizu kako bi proslavila rođendan svoje prijateljice. Kad su je našli u hotelskoj sobi, njeno tijelo ležalo je u lokvi krvi. Bila je mrtva oko 48 sati

VIDEO

Buduća pravnica pronađena je mrtva u hotelskoj sobi na Ibizi nakon što su vrećice s tabletama ecstasyja eksplodirale u njenom želucu, potvrdila je obdukcija, javlja Daily Mail.

Rebecca Brock (18) stigla je na otok zabave kako bi proslavila rođendan svoje prijateljice. Kad su je našli u hotelskoj sobi, njeno tijelo ležalo je u lokvi krvi. Mrtvozornik je utvrdio da je od trenutka smrti pa do njenog pronalaska prošlo oko 48 sati.

S obzirom da je u njenom tijelu pronađena iznimno velika količina droge, dvostruko veća od smrtonosne doze, policija je odmah pokrenula istragu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je djevojka ranije priznala da je eksperimentirala s drogama, točnije uzimala je kokain, majka je uvjerena da je Rebeccu netko natjerao da uzme ecstasy.

- Probala je kokain jer su ga uzimali i njeni prijatelji. Rekla je sestri da joj se nije svidjelo i da ne mora brinuti jer ga ne namjerava više konzumirati. Sigurno ne bi sama uzela ecstasy - oduvijek je imala problema s gutanjem tableta. Becky mi se uvijek povjeravala kad joj je bilo teško - bila je otvorena sa mnom kad je riječ o drogama, puno teže je pričala o svom problemu s težinom, kazala je uplakana majka.

U tijelu tragično preminule studentice osim pet paketića s ecstasyjem, pronađena je i manja doza alkohola što odgovara činjenici da je uoči smrti popila nekoliko pića s prijateljicama. Smrt je vjerojatno nastupila nekoliko sati nakon što se vrećica s tabletama rasprsnula u njenom organizmu.

Rebecca je bila vrlo otvorena i društvena djevojka, koja je lako upoznavala nove ljude i sklapala prijateljstva. Imala je problema s održavanjem težine jer joj je dijagnosticiran sindrom iritabilnog debelog crijeva, ali to je nije sprječavalo da vodi aktivan život i bavi se brojnim hobijima poput plesa, glume i pjevanja. Uskoro je trebala krenuti na studij prava u Nizozemskoj. Što se zapravo dogodilo i kako je droga dospjela u njeno tijelo, tek treba utvrditi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!