Obavijesti

News

Komentari 70

'Vrtlare je tjerao da ležeći čupaju korov dok ih vuče auto'

'Vrtlare je tjerao da ležeći čupaju korov dok ih vuče auto'
1

Nova knjiga autora Toma Bowera otkriva navike princa Charlesa među kojima je i ona da mu na svako putovanje moraju prevoziti cijelu spavaću sobu...

VIDEO

Princ Charles od Welesa svoj je život u nekoliko navrata opisao užasnim. No, prema novoj knjizi o njegovom raskošnom životu, čini se kako se nije pretjerano trudio učiniti ga boljim. A ni prema svojim prijateljima i poznanicima nije pretjerano ljubazan i obazriv. 

Primjerice, jednom je bio pozvan na vikend u sjeveroistočnu Englesku. No, prije nego što je otputovao, naredio je svojim ljudima da dan prije putovanja uzmu sav namještaj iz njegove spavaće sobe i presele ga kod prijatelja kod kojeg je trebao odsjesti. Da, Charles je iz uređene gostinjske sobe svog domaćina izbacio sav namještaj te na mjesto njega - postavio svoj. Ormare, ladice, ortopedski krevet, pa čak i svoje plahte, mali radio, poseban viski, boce vode i dva pejzaža Škotske. Nakon toga uslijedila je i dostava hrane, naravno organske. 

Njegov je domaćin odlučio da ga, bez obzira na ugodno društvo, više neće pozivati u goste. Slična situacija dogodila se i na drugom putovanju "u goste". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Charles je trebao doći na produljeni vikend, a njegovi domaćini su, tijekom mjeseci pripreme, pozvali brojne goste na večeru od četiri slijeda, naručili puno hrane, pića i cvijeća kako bi sve izgledalo savršeno. 

No, kad je trebao doći u taj petak popodne, Charles se nije pojavio. Iz njegovog ureda javili su domaćinima kako će zbog posla princ stići sutradan ujutro. 

REUTERS

Idući dan nije došao na ručak, a domaćine je opet nazvao njegov ured i rekao kako će princ doći na večeru. No, do poslijepodneva cijelo je druženje bilo otkazano zbog "iznenadnih okolnosti". 

Charles je kasnije objasnio domaćinima zašto nije uspio doći. Naime, princ nije mogao "napustiti ljepotu suncem obasjanog vrta u Highgroveu". Domaćini, koji su potrošili basnoslovne svote novca na njegov dolazak, bili su očajni zbog tog razloga. 

Koliko je loš gost, toliko je Charles loš domaćin. Tijekom četiri mjeseca koliko je živio u Škotskoj, tražio je od mnogih ljudi da ga dođu posjetiti i praviti mu društvo. No, sve su morali platiti sami. 

Kada je u svom domu radio zabave, sav raspored bio je prilagođen njegovim navikama i željama. Gosti bi dobili večeru oko 20 sati, a on bi došao oko 20:15, jer nije htio jesti prvo jelo. Njegovi gosti počeli su jesti bez njega, no prije doručka ih je Camilla zamolila da ne započinju bez njega jer se princ jako na to uvrijedi. 

Svi njegovi zaposlenici žale se na njegovo ponašanje. Charles, naime, voli "pljuvati" po drugima i jadati se kako mu je život užasan. Posebice kada mu u uredu nije savršena temperatura ili kako su mu svi zaposlenici beskorisni.

No, najbizarnija je priča o njegovim vrtlarima u Highgrove vrtu. Zbog toga što princ ne želi da se koriste ikakvi pesticidi, zaposlio je četvoricu vrtlara koji leže na trbuhu i čupaju korov dok ih vuče Land Rover, piše Daily Mail. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a