Obavijesti

News

Komentari 1

Liberalni demokrati predstavili plan: Žele zaustaviti Brexit

Liberalni  demokrati predstavili plan: Žele zaustaviti Brexit

Brexit je izglasan još 2016. godine no mnogi i dalje ne gube nadu kako neće zaista Velika Britanija izaći iz Europske unije. Tako su i liberalni demokrati iznijeli plan u kojem će zaustaviti izlazak iz Europske unije.

VIDEO

Iako je na referendum 2016. godine 52 posto Britanaca glasalo za izlazak iz Europske unije brojne stranke i dalje ne odustaju od zaustavljanja izlaska za kojeg smatraju da je ogromna pogreška.

Tako su liberalni demokrati u srijedu predstavili svoj plan za parlamentarne izbore u Ujedinjenom Kraljevstvu sljedećeg mjeseca obećavši da će "zaustaviti Brexit" i uložiti milijarde u javne službe zahvaljujući novcu koji će se navodno stvoriti ostankom u Europskoj uniji.

Uz to što su obećali da će ostati u Europskoj uniji, žele legalizirati marihuanu i uvesti 'regulirano tržište'.

- Ostankom Ujedinjenog Kraljevstva u Europskoj uniji možemo se usredotočiti na rješavanje pravih problema u našoj zemlji i (...) 50 milijarda funta uložiti u javne službe i borbu protiv nejednakosti - ističu iz stranke.

Time ističu kako će navedenih 50 milijardi funti zaraditi u sljedećih pet godina ako ostanu u Europskoj uniji.

Izbori su zakazani za 12. prosinca, a postignute dogovore s Europskom unijom oko Brexita koje je učinio Boris Johnson, konzervativci će ih moći progurati ako oni osvoje većinu u parlamentu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.