Obavijesti

News

Komentari 1

Lidl isplaćuje svojim radnicima novčanu nagradu od 4000 kuna

Lidl isplaćuje svojim radnicima novčanu nagradu od 4000 kuna
1

Zaposlenicima Lidla Hrvatska će uz plaću za svibanj biti isplaćena i posebna novčana nagrada u iznosu 4.000 kuna neto, izvijestili su u ponedjeljak iz tog trgovačkog lanca

VIDEO

Iz Lidla navode kako time nastavljaju s praksom nagrađivanja svojih zaposlenika te kako tim potezom još jednom dokazuju da brinu o svojim zaposlenicima te opravdavaju status jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj.

Lidl od početka svoga poslovanja u Hrvatskoj neprestano povećava plaće zaposlenicima, a zadnje je bilo u ožujku ove godine, ističu iz tog trgovačkog lanca.

Također navode da svojim radnicima osiguravaju niz pogodnosti, kao što su božićnica, uskrsnica, darovi za djecu u povodu blagdana (Božić i svetog Nikole), u povodu rođenja djeteta i prvog dana škole, a osiguravaju radnicima i sistematski pregled te brojne druge pogodnosti.

Lidl Hrvatska povećava plaće radnicima za 10 do 12 posto
Lidl Hrvatska povećava plaće radnicima za 10 do 12 posto

Iz Lidla ističu da pažnju pridaju i razvoju zaposlenika na svim razinama pa osim kontinuiranog ulaganja u edukacije, treninge, stručna usavršavanja te programe stipendiranja, svojim zaposlenicima omogućavaju i daljnji razvoj karijere, sukladno potrebama poslovanja. Lidl je međunarodna kompanija pa zaposlenici imaju priliku preuzeti i pozicije u drugim državama ili Lidlovoj središnjici u Njemačkoj, napominju iz tog trgovačkog lanca.

Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, trenutno u Hrvatskoj ima 97 trgovina i dva logističko-distributivna centra, zapošljava više od 2.300 radnika, a iz tog trgovačkog lanca najavljuju kako će ove godine otvoriti još nekoliko trgovina.

Inače, današnjom objavom Lidla Hrvatska nastavljene su objave tvrtki o nagrađivanju radnika, nakon što su prošli tjedan o tome izvijestili iz Peveca i Podravke. 

Tako su iz Podravke početkom prošlog tjedna objavili da će radnici dobiti nagradu u neto iznosu od tisuću kuna, obrazlažući to povijesno dobrim poslovnim rezultatima u prošloj godini i nastavkom uspješnog poslovanja ostvarenjem iznad planskih rezultata u ovoj godini. 

Iz trgovačkog lanca Pevec su krajem prošlog tjedna izvijestili da su isplatili stimulaciju radnicima u ukupnom iznosu većem od dva milijuna kuna, i to za rezultate ostvarene u 2018. godini, a najavili su i isplatu 13. plaće za 20 posto najboljih djelatnika u maloprodaji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...