Obavijesti

News

Komentari 9

Lidl radnicima povećava plaće za 8,5 posto: 'Ulažemo u ljude'

Lidl radnicima povećava plaće za 8,5 posto: 'Ulažemo u ljude'
1

Napominju da su u prošloj, iznimno uspješnoj godini, u skladu s rastom kompanije i širenjem trgovačke mreže i poslovanja, zaposlili 463 nova radnika u svim područjima poslovanja...

VIDEO

Trgovački lanac Lidl u Hrvatskoj je odlučio povećati bruto plaće svojim zaposlenicima u trgovinama i skladištima u prosjeku za 8,5 posto, izvijestili su u ponedjeljak iz Lidla Hrvatska.

Odluku o povećanju plaća donijela je Uprava Lidla Hrvatska, a to će povećanje osjetiti 1.792 zaposlenih u ukupno 93 Lidlove trgovine u cijeloj Hrvatskoj te u dva logističko-distributivna centra u Jastrebarskom i Perušiću.

"Kada je riječ o plaćama, Lidl Hrvatska predvodi u visini ukupnih primanja u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, a ovim je potezom još jednom pokazao da su mu zaposlenici najvredniji potencijal, u koji vrijedi ulagati. Ovo povećanje plaća zaposlenika tek je jedno u nizu od početka poslovanja u Hrvatskoj, čime Lidl neprestano dokazuje da su mu zaposlenici, uz kupce, na prvom mjestu", ističu iz Lidla Hrvatska.

Napominju da su u prošloj, iznimno uspješnoj godini, u skladu s rastom kompanije i širenjem trgovačke mreže i poslovanja, zaposlili 463 nova radnika u svim područjima poslovanja, trgovinama, logističko-distributivnim centrima i centrali.

Njemački lanac Lidl kao dio maloprodajne grupe Schwarz jedan je od vodećih u prehrambenoj maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi, a ukupno ima 10 tisuća trgovina i više od 150 distribucijskih centara u 28 zemalja Europe.

U Hrvatskoj posluje od 2006., otkada je prodajnu mrežu proširio na cijelu Hrvatsku sa 93 trgovine i 2 logističko-distributivna centra, te zaposlio gotovo 2200 ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.