Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Liječio se od depresije? Dragan je htio razvod, a onda ju je ubio

TUGA U IVANIĆ GRADU: Roditelji ubijene kazali su kako su za tragediju doznali na vijestima, a kći para na televiziji je prepoznala zgradu u kojoj je živjela majka te tako doznala da je ubijena

Dragan K. (44), Hrvat koji je u austrijskom Bad Schallerbahu u nedjelju rano ujutro nožem na smrt izbo svoju ženu Sarajku K. (46), po dolasku policije odmah je sve priznao i nije se opirao uhićenju. Par se bio razvodio i postupak je bio u tijeku pred sudom u Ivanić Gradu, a razvod je zatražio upravo on. Njihovo dvoje djece od 13 i 18 godina sada su ostali i bez majke koja je prije godinu dana otišla raditi u Austriju. 

AUSTRIJANCI PRITVORILI HRVATA Htjela razvod? Došao u posjet ženi i izbo je kuhinjskim nožem

Susjedi bračnog para u Ivanić Gradu pričaju kako je Sarajka bila izuzetno vrijedna žena koja je puno radila, ali je stalno bila nasmiješena. 

Draganov otac za Jutarnji list kazao je kako je čuo da je vikend prije s djecom bio kod Sarajke i da je sve bilo u redu. 

- Vratio se s djecom i ponovo otišao u nedjelju i onda se to desilo. Tragedija, velika tragedija - rekao je otac Dragana K. 

IZBO JU NOŽEM Hrvat je u Austriji ubio ženu: 'Ujutro smo čuli zapomaganje'

Roditelji ubijene kazali su kako su za tragediju doznali na vijestima, a kći para na televiziji je prepoznala zgradu u kojoj je živjela majka te tako doznala da je ubijena. Kazali su i kako je žena već sve pripremila da sina odvede sa sobom u Austriji, no na zadnjem ročištu nije bilo socijalne radnice pa je sud odgođen za svibanj. 

 Dragan se, kažu, liječio od depresije, bio je dobar i vrijedan, ali i nasilan.

Komentari (21)
  • "Dobar a nasilan..." - dobri ljudi nisu nasilni! Nadam se da će mu suditi u Austriji pa da dobije kaznu kakvu zaslužuje, jer znamo kako to prolazi kod nas.

    8. 3. 2018,   09:00
  • Dobar i nasilan ?! Wtf ?!

    8. 3. 2018,   09:26
  • Dragan je bio dobar ali nasilan??E da,takvi su najgori!

    8. 3. 2018,   08:58