Obavijesti

News

Komentari 67

Liječnik na penis stavio kokain, a cura umrla od predoziranja...

Dr. Niederbichler je još od travnja u pritvoru, a tereti ga se i da je na penis stavljao kokain i dok je bio s još najmanje dvije žene, ali one su, srećom, preživjele...

VIDEO

Njemački liječnik Andreas David Niederbichler ubio je svoju djevojku, frizerku Yvonne M. (38), nakon što je, prije oralnog seksa, svoj penis posuo kokainom. Djevojka to nije znala, a preminula je uslijed predoziranja. Kako javljaju lokalni mediji, a prenosi The Sun, par se upoznao preko stranice za pronalaženje partnera.

No, otac ubijene Jürgen M., tvrdi da je njegova kći bila pacijentica doktora Niederbichlera te da ju je on odabrao za svoju žrtvu. 

- Obećao joj je da će ju izliječiti, a sad je mrtva. Naša kći bila je zgodna i bila je njegova pacijentica. Operirao ju je dva puta zbog ozljede tetiva, rekao je shrvani otac koji je nakon smrti kćeri imao dva srčana udara. 

- Moram nečime zaokupljati misli jer ću u suprotnom poludjeti. Da je stradala u nesreći s tim bi se znali nositi, ali ovo je puno teže, dodaje otac.

Dr. Niederbichler je još od travnja u pritvoru, a tereti ga se i da je na penis stavljao kokain i dok je bio s još najmanje dvije žene, ali one su, srećom, preživjele. 

Liječnik je radio kao šef odjela plastične kirurgije u njemačkoj saveznoj pokrajini Saksoniji-Anhalt. Yvonnina obitelj kaže da bi jedina pravedna kazna za njega bila doživotni zatvor. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature