Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Liječnik' zlostavljao djevojčice: Najmlađoj je bilo tek 10 godina

None Foto: screenshot/Youtube

SAD: Čak sedam djevojaka optužilo je Nassara za seksualno zlostavljanje, a javilo se još 125 žena među kojima je i poznata olimpijska gimnastičarka Aly Raisman.

Larry Nassar priznao je na sudu u Michiganu da je seksualno penetrirao u djevojčice od tek 10-ak godina starosti dok su dolazile kod njega na fizikalnu terapiju. Nakon priznatih sedam tužbi, javilo se još 125 žena koje optužuju Nassara za seksualne prekršaje, a među njima su i olimpijske gimnastičarke Aly Raisman, Gabby Douglas te McKayla Maroney.

Nassar je priznao svih sedam zločina, te u suzama izjavio kako mu je zbilja žao i da svake večeri moli krunicu za oprost. 

Čak 125 žena moći će u siječnju svjedočiti protiv Nassara, no već mu sad prijeti doživotni zatvor. Nije poznato hoće li gimnastičarski trojac biti među svjedokinjama. Sutkinja kojoj je dodijeljen ovaj slučaj na kraju suđenja za tužbe sedam djevojaka nije mogla suspregnuti svoj komentar. 

Larry Nassar | Autor: screenshot/Youtube/Twitter Foto: screenshot/Youtube/Twitter

- Iskoristili ste njihovo povjerenje u najgorem mogućem smislu - da ih zlostavljate - rekla je Nassaru. Dodala je i da ga čeka život iza rešetaka te promišljanje o djevojkama kojima je oduzeo djetinjstvo. Nassar trenutno čeka i optužnicu zbog posjedovanja pornografije te još jedno suđenje u Michiganu. 

Aly Raisman je, prilikom gledanja suđenja na svom Twitter profilu napisala kako joj se gadi što se sutkinja obraća Nassaru s 'doktore'. 

- Larry je čudovište, ne doktor - nadodala je u tweetu. Raisman je detalje o seksualnom zlostavljanju opisala u svojoj novoj knjizi "Fierce". U njoj je navela kako je sve počelo kad je imala 15 godina. USA Gymnastics su joj preporučili terapiju kod doktora Nassara koji joj je trebao pomoći oko bolovima u leđima. Čim je došla na tretman primijetila je razliku, no ništa nije tada rekla. 

Sve priče Nassarovih žrtve su iste ili vrlo slične. Svim djevojkama koje je "liječio" bi prstima seksualno penetrirao u vaginu ili anus dok bi bile na masaži. 

Komentari (41)
  • Nije pitao pristanak ni njih ni roditelje? WTF???? Zao mu je i svaku vecer moli krunicu????Ma sad bih ti rekla sta mozes sa tom krunicom...monstrume.

    23. 11. 2017,   23:08
  • Možda je dotični "doktor" bio na predavanju pedofila iz Nizozemske koji je u Zagrebu prije par godina, na QUEER skupu na kojem je držao referat, tražio da se pedofilima dozvoli da imaju seksualne odnose sa djecom od deset godina. Taj skup je financiralo i takozvano Ministarsvo kulture RH.

    24. 11. 2017,   00:30
  • zalit benzinom i zapalit

    23. 11. 2017,   22:52