Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lille ima jednu osvježavajuću Lubenicu za sve!

None Foto:

U duetu s Miki Solusom, Lille nam donosi pravo ljetno osvježenje! „Lubenica“ je zarazna i zabavna pjesma koja vas tjera na ples i opuštanje. Autori teksta su Fayo i Miki Solus

U duetu s Miki Solusom, Lille nam donosi pravo ljetno osvježenje! „Lubenica“ je zarazna i zabavna pjesma koja vas tjera na ples i opuštanje.

Autori teksta su Fayo i Miki Solus koji je ujedno zaslužan i za aranžman, dok je miks radio Branimir Mihaljević. Spot je sniman u Novalji, a radila ga je ekipa Neo Visuals.

„Bio je to prekrasan dan s puno zabave i smijeha. Bilo je tu kupanja, nogometa, auti, džipova, lubenica, jet ski- ja, plesa...Drago mi je da sam napravila jednu ljetnu pjesmu i vjerujem da će se ljudi osjećati lubeničasto i s veseljem je pjevušiti“– izjavila je Lille.

Spot za pjesmu „Lubenica“ pogledajte u nastavku. 

Miki o pjesmi kaže: 
Ja cijeli život mlatim te lubenice i bilo je vrijeme da ih opjevam. Lille repa bolje nego Jay-Z, a i provozala me u starom džipu iz Bombaya pa je ovo bilo jedno zaista zabavno iskustvo. Vozio sam jet-ski, spustio se niz tobogan i pucao po golu ala Roberto Carlos u onoj famoznoj nogometnoj reklami u kavezu. Uživajte u pjesmi i zalubenite se ovo ljeto. Ne sumnjamo kako će Lubenica osvježiti i obilježiti ovo ljeto.“

Pjesmu „Lubenica“ slušajte i na Deezeru.

 

Tema: Promo sadržaj