Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Linić i dalje stoji uz Šegona: 'Obavljao dužnost odgovorno'

None Foto: Patrik Macek/Pixsell

Branko Šegon je za vrijeme rada u Ministarstvu obavljao dužnost odgovorno i u skladu s ovlaštenjima koje je imao, stoji u priopćenju koji je potpisao ministar Linić

Nakon odluke Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da je bivši pomoćnik ministra financija Branko Šegon u sukobu interesa oglasilo se i ministarstvo financija. 

- Branko Šegon je za vrijeme rada u Ministarstvu obavljao dužnost odgovorno i u skladu s ovlaštenjima koje je imao - stoji u priopćenju koji je potpisao ministar financija Slavko Linić.

 - Što se tiče realiziranog ugovora tvrtke 'Facta Vera' s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj (HBOR) želimo istaknuti kako HBOR posluje sukladno Zakonu o HBOR-u koji jasno propisuje način funkcioniranja te institucije pa i pravila po kojima se dodjeljuju krediti hrvatskim pravnim osobama. Sve navedeno primijenjeno je i na dodijeljenom kreditu tvrtki 'Facta Vera', stoji u priopćenju.

Komentari (141)
  • Jucer slusam opet tamo nek anketu po kojoj je Josipovic najpozitivniji politicar, a na trecem mjestu je Slavek i svaki put se pitam jesmo li mi zbilja toliki idioti ili oni nas uporno farbaju tim anketama? Pa koliko lud moras biti da vjerujes u Slinicevo postenje?

    7. 3. 2014,   16:38
  • Neko nekoga dobro drži za jaj..... ca :):)

    7. 3. 2014,   16:13
  • Vrijeme je da Slavko završi u prdekani.

    7. 3. 2014,   18:53