Obavijesti

News

Komentari 0

Rock Music, Sport & Party - doživi jedinstvenu kombinaciju

Rock Music, Sport & Party - doživi jedinstvenu kombinaciju
10

Od 5. do 8. srpnja održava se najluđi party na ovim prostorima - Samobor Open Air Festival. Na Vugrinšačaku vas očekuju vrhunski bendovi, prva mobilna go-kart staza na svijetu, sportska natjecanja i party na bazenima!

VIDEO

Pripremite se! Od 5. do 8. srpnja u organizaciji 24sata i grada Samobora održava se najluđi party na ovim prostorima - Samobor Open Air Festival. Atraktivni sportsko-glazbeni program na popularnom samoborskom šetalištu Vugrinščak počinje u srijedu u 17 sati otvorenjem prve mobilne go-kart staze na svijetu - 360K mobile track.

Ulaz na festival je besplatan, dok će se karting naplaćivati po pristupačnim cijenama. Oni koji ne stignu u srijedu, karting će moći isprobati i sljedeća tri dana, a osim u ludoj vožnji, posjetitelji će u srijedu i u petak uživati u filmskim projekcijama na otvorenom. Svi koji prate specijalnu rubriku Samobor Open Air i Facebook stranicu imat će priliku osvojiti besplatnu vožnju i saznati gdje se skrivaju popusti, a uz svaku vožnju očekuje vas i poklon paket 24sata novinskih izdanja. Prvih 500 vozača mobilne karting arene očekuje i po jedno gratis Karlovačko pivo za osvježenje nakon uzbudljive vožnje! Količine su ograničene pa budite brzi i uživajte uz 24sata i Karlovačko!

Ali, to nije sve! Vožnjom kartinga možete se kvalificirati među 24 najbrža vozača koji će u subotu u finalnoj utrci imati priliku osvojiti vrijedne nagrade koje osiguravaju partneri projekta Karting Arena Zagreb, Karlovačko, Top Sport, Dacia, Fantasy Land, Koykan, Špiro i 24sata. Više o natjecanju i nagradam pročitajte ovdje.

Subota će biti za pamćenje jer vas osim kartinga očekuju brojni zabavni i sportski sadržaji te koncerti vrhunskih rock, bluese i jazz bendova.

Program počinje već u devet sati ujutro  kada će se na Vugrinščaku održavati turniri u nogometu, badmintonu i odbojci na pijesku. Svi koji žele sudjelovati na turnirima i osvojiti vrijedne nagrade Top Sporta i partnera festivala moraju prijaviti svoj tim. Više informacija saznajte ovdje.

Beach Volleyball - Women

Nakon karting utrke koja se održava s početkom u 16 sati, u 17 sati počinje JoomBoos Meet up gdje će se naši poznati youtuberi družiti sa svojim fanovima. A nakon toga slijedi glazbeni spektakl, fuzija rocka, bluesa i jazza, u izvedbi četiri vrhunska banda. U 18 sati festival će otvoriti zagrebački rock bend Markiz. Od 19 sati bules/rock/southern bend, Lula mira, zapaliti će Samobor obradama hard rock covera, a oko 21 h nastupa jedan od najboljih hrvatski cover bandova, istinski propovjednici rock 'n' rolla The Second Hand Band. Besplatne koncerte donosi ti Karlovačko.




Neće biti uskraćeni ni ljubitelji funka i jazza, jer u Samobor stiže hrvatska glazbena atrakcija The Bonenomb koji će se na pozornicu popeti i za 23 sata. Preslušavajući njihov prvi album 'What Do You Think This Is?', glazbeni kritičar Dubravko Jagatić zaključio je da su "The Bonebomb bend koji kao da je upravo izašao iz radionice Blue Note Recordsa nudeći svjež pristup nu jazzu uz finu primjesu soula i r'n'b-a", dok je Zoran Stajčić, urednik portala Ravno Do Dna, napisao da "The Bonebomb vodi na ugodno putovanje kroz ikonografiju i zvukove plesnog jazza, soula, funka, rhythm & bluesa i filmskih soundtracka iz najboljih vremena cool Hollywooda".


Da ne bude gladnih i žednih pobrinuti će se restorani Koykan i Špiro koji će svojom raznolikom ponudom svježe pripremljenih specijaliteta i hladnog pića sigurno zadovoljiti i one najistančanijeg ukusa. To, naravno, nije sve. Na bazenima Vugrinščak priprema se totalno ludi Fantasy Land Pool Party koji počinje u 15 sati, zabavljat će ih DJ-evi  Joe 2 Shine, eM Bee, Ariano Fuerte. Uz kupljenu ulaznicu, sva pića su besplatna. Ulaznice potražite na www.entrio.hr.

A nakon ludog "pool partija" slijedi after party u Centru za mlade, koji nosi naziv “Bunker”, a nalazi se na području nekadašnje vojarne Tabore. Ulaz je besplatan, a after traje od deset sati do pet ujutro. Više informacija potražite na njihovoj Facebook stranici

Organizatori festivala su 24sata i Grad Samobor a partneri Dacia,  Karlovačko, Top Sport, Karting Arena Zagreb, Koykan, Špiro, Fantasy Land, BunkerToi Toi, R.D.I. Sound & Lights.

Više informacija potražite u rubrici Samobor Open Air. Ljeto počinje u Samoboru!

Znate li za koje se pivo koristi 100% hrvatski ječam?
Kad uživate s prijateljima u toplim ljetnim danima uvijek dobro dođe osvježenje. Najbolji odabir je Karlovačko pivo – omiljeno domaće pivo za koje se koristi ječmeni slad dobiven isključivo od ječma s hrvatskih polja. Naime, Karlovačko pivo nema dodanih aditiva, već je napravljeno prema tradicionalnom receptu od četiri prirodna, kvalitetna sastojka: vode, čistog ječmenog slada, hmelja i kvasca. Zato izaberite prirodno i domaće, a kad idete na pivo, idite na Karlovačko!


 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik