Obavijesti

Promo sadržaj

Ljeto u Zagrebu: Zabava koju je šteta propustiti

Ljeto u Zagrebu: Zabava koju je šteta propustiti
3

Svake godine ljeto u Zagrebu garantira sve bolji provod. Od nekad pustog grada Zagreb se ljeti pretvorio u središnju pozornicu raznolikih i zanimljivih događanja

U nastavku pročitajte što su sve pripremili za ovo ljeto i pronađite nešto za sebe, bilo da ste Zagrepčanin ili planirate posjet metropoli. 

Zagrebački vremeplov

Počevši još u travnju, zabavljat će posjetitelje nizom zanimljivih priredaba i programa oživjeti prošlost grada i njegove običaje čak do listopada. Prava prilika za otkrivanje informacija koje još niste znali o Zagrebu. Pripremljen je zaista bogat program s tematskim šetnjama, koncertima, plesnim večerima  i pripovijestima kumica s Dolca.

Ljeto na Štrosu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ljeto na Štrosu ili “Strossmartre” ambiciozan je projekt Kraljeva ulice koji će sve do rujna obilovati pomno odabranim glazbenim programom likovnim instalacijama, neobičnim nagradnim igrama, nostalgičnim kinom na otvorenom i slikarima koji će pred prolaznicima stvarati svoja djela. 

Pop Up Summer Garden

Pravo mjesto za ljetno osvježenje i zabavu! Smješten u pomalo skrivenom dijelu šume Tuškanac Pop Up Garden oduševit će vas s mnogo cool glazbe, događanja, ali i velikim izborom ukusnih koktela, pića i hrane. Idealna lokacija za opuštanje i ljetni dan proveden u ljenčarenju. 

Ljetne noći teatra EXIT

I ljubitelji kazališta doći će na svoje. Teatar Exit pripremio je niz odličnih predstava koje se mogu pogledati u prekrasnom ambijentu Muzeja za umjetnost i obrt. Pripremili su čak 23 naslova, pa je tako moguće uživati u hvaljenim i nagrađivanim gostujućim predstavama iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine. Ljetne noći traju do 03.08.2019. godine. 

Dvorišta

Jedinstveni projekt u sklopu kojega posjetitelji imaju priliku zaviriti u dvorišta nekih od najljepših zagrebačkih palača na Gornjem gradu. U dvorištima osim dobre atmosfere čekaju ukusni zalogaji, osvježavajući gutljaji i niz dobrih glazbenih izvođača. Dvorišta traju od 12.07.do 21.07.2019., a lokacije su zaista vrhunske.

Ljeto kod Matoša

Ljeto kod Matoša novije je događanje u Zagrebu. Zabavljat će posjetitelje nastupima uličnih bendova i stand up komičara, a najljepše trenutke moguće je zabilježiti uz brojne photo-pointove i ‘kissing bootheve' sa šarenim rekvizitima. Počinje 19.07. i traje sve do početka rujna. 

Okolo

Projekt posvećen umjetničkom istraživanju Zagreba. Cilj projekta Okolo je oživjeti naoko zaboravljene gradske prostore malim intervencijama. Pretvorit će ih u mjesta gdje se umjetnost spontano dotiče svakodnevice grada.

Za sve posjetitelje koji nisu iz Zagreba, a htjeli bi doživjeti neko od događanja dobra je ideja rezervirati jedno ili dva noćenje u nekom od mnogih apartmana ili hotela u Zagrebu. Na taj način moguće je obići sva željena događanja bez brige o vremenu i vožnji doma nakon dobre zabave. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj