Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Ljubavnici i Luka Basi u spotu se bore za izgubljenu ljubav

Ljubavnici i Luka Basi u spotu se bore za izgubljenu ljubav
5

Ekipa zagrebačkog sastava Ljubavnici, nakon niza samostalnih hitova, po prvi puta se odlučila za suradnju s drugim izvođačem! Riječ je o duetu s popularnim mladim pjevačem Lukom Basijem

VIDEO

Ekipa zagrebačkog sastava Ljubavnici, nakon niza samostalnih hitova, po prvi puta se odlučila za suradnju s drugim izvođačem! Riječ je o duetu s popularnim mladim pjevačem Lukom Basijem kojeg ste imali prilike čuti u suradnji sa svima dobro znanim Joletom i Lidijom Bačić. Ljubavnici i Luka ovog su se puta udružili u pjesmi naziva Moja koja već prvim taktovima najavljuje novi hit! O tome svjedoči i činjenica da je pjesma nakon jučerašnje premijere, u manje od 12 sati imala preko 20.000 pregleda na YouTube-u!

„Nakon suradnje s Joletom i Lidijom velika želja mi je bila suradnja s grupom. Drago mi je da su to upravo Ljubavnici jer ne samo da mi se pjesma svidjela na prvu već je cijela ekipa odlična i energija na snimanju je bila nevjerojatna, a to mi je izuzetno bitno prilikom suradnje! Ovoj pjesmi i video spotu veselio sam se kao dijete Božiću i vjerujem da će pjesma biti uspjeh kao i moji prethodni singlovi“, izjavio je Luka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tekst i glazba i dalje ostaju u rukama frontmena Marija Regelja koji je ovu pjesmu napisao još prije godinu dana – „Od početka sam ovu pjesmu zamislio kao duet i dugo sam tražio glas koji će začiniti ovu pjesmu. Kada sam čuo Luku znao sam da ćemo si glasovno odgovarati i da je on prava osoba za nju. Nakon snimljenog video spota mogu to još jednom potvrditi, odlična smo kombinacija!“
Produkciju i aranžman potpisuje ekipa Raay Music-a (Raay i Krešimir Tomec) koja je radila na hitovima Solo, Nisam ja od jučer, Kamikaza i mnogi drugi. Video produkciju spota ovoga puta potpisuje Karo Media.

S obzirom na vrhunsku ekipu koja definitivno zna što publika želi, možemo samo zaključiti – da, imamo novi hit na hrvatskoj estradi!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj