Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljubavniku zabio nož u leđa: Vrhovni sud potvrdio kaznu

None Foto: Damir Špehar/Pixsell

Davor Bivol (26) je osuđen na sedam godina zatvora jer je 22. travnja 2012. nakon jedne od čestih razmirica nožem na smrt izbo svog ljubavnika Gorana Trbojevića (47)

Vrhovni sud RH, potvrdio je presudu Županijskog suda u Bjelovaru koji je osudio Davora Bivola (26) iz Bjelovara na sedam godina zatvora zbog ubojstva Gorana Trbojevića (47), čime je presuda postala pravomoćna. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost. Bivol osim toga mora na psihijatrijsko liječenje na pet godina. 

Podsjećamo da je Bivol osuđen jer je 22. travnja prošle godine nakon jedne od čestih razmirica nožem na smrt izbo svog ljubavnika. Trbojević se bijegom iz kuće pokušao spasiti od Bivola koji je trčao za njim i ubadao ga nožem u leđa. Posljednji, smrtonosni udarac zadao mu je ispred kuće nasred Pupačićeve ulice, a nož dužine oštrice od 25,5 centimetra je ostao zaboden Trbojeviću u leđima. Brojni mještani potvrdili su da je par živio oko dvije godine u kući Trbojevića, koju je on naslijedio od majke. Njihova ljubavna veza bila je začinjena alkoholom, svađama i tučnjavama, zbog čega se mogao i naslućivati tragičan završetak. Vrijeme provedeno u pritvoru Bivolu se uračunava u kaznu zatvora. 

Komentari (103)
  • ....ja sam mislio da je gay ok...a vidi vraga oni nasilni.

    31. 5. 2013,   18:59
  • njemu bar u zatvoru nebu falilo ljubavi.....

    31. 5. 2013,   19:01
  • pederska posla, ako neš u dupe dobiš u leđa.. et pa ti vidi

    31. 5. 2013,   18:56