Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bijesni je otac izbo kćerina dečka jer nije htio da se viđaju

None Foto: Privatna arhiva 5

Živ sam, ne brinite, na nečiju žalost. Samo ljubav, napisao je Denis Osmančević na fotografiji koju je nakon napada objavio na društvenoj mreži. U srijedu navečer izbo ga je otac njegove djevojke

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Dođi sa mnom, idemo prošetati, kazao je Denisu Osmančeviću (33) iz Zaprešića u srijedu oko 21 sat Ante, otac njegove djevojke.

Zatekao ga je kako s prijateljem sjedi za stolom na terasi kafića Trinity u Ulici Baltazara Adama Krčelića u Zaprešiću.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: 

- Ne idem nikamo. Reci mi ovdje što imaš - navodno mu je odgovorio Denis. Tad je Ante bez riječi izvadio nož i nasrnuo na Denisa. Porezao ga je po stražnjem dijelu glave blizu vrata, pokušao ga je ubosti u trbuh, ali nije uspio pa mu je zario nož u desnu nogu u visini bedra.

- Iz kafića su nosili krpe kako bi mu pokušali zaustaviti krvarenje do dolaska Hitne. Hvala Bogu, Hitna je došla stvarno brzo, za samo dvije-tri minute - kazao je mladić koji se u kobnom trenutku zatekao u kafiću.

Nakon ubadanja Ante je izašao iz kafića na stražnji izlaz mirno kako je i ušao. Krvavi nož ponio je sa sobom. Očevici su napadača opisali kao ćelavoga krupnijeg muškarca u dobi od oko 50 godina.

Iz zagrebačke policije nisu željeli iznositi nikakve detalje slučaja dok je kriminalistička obrada u tijeku, pa tako ni otkrivati identitet napadača. U zgradi u kojoj se nalazi kafić živi ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. U kafić Trinity zna dolaziti na kavu.

Kako neslužbeno doznajemo, motiv za napad nožem je činjenica da Ante ne odobrava izabranika svoje kćeri te se ne može pomiriti s tim da oni žive zajedno otprilike od početka ove godine. Sve je, pričaju nam upućeni, počelo oko Velike Gospe. Tad je netko javio Antonelinu bratu Leonardu da je ona u vezi s Denisom.

Njihovu ljubav Antonela je krila od svih članova obitelji, kako od oca, tako i od majke i brata. To joj je, kažu, polazilo za rukom jer njezina majka radi u Švicarskoj, brat u Njemačkoj, a otac zbog posla često mijenja mjesto boravka. Antonela i Denis živjeli su vrata do vrata tri godine. Bili su prvi susjedi. Tako se vjerojatno ljubav i javila.

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Vezu su počeli još prije godinu i pol, dok je Denis bio u braku. Od svih su skrivali da su zajedno. U siječnju ove godine Denis se rastao od supruge, s kojom ima dvoje djece, u dobi od dvije i tri godine, te unajmio ljubavno gnijezdo u Zaprešiću za sebe i Antonelu.

Njegovi prijatelji uvjeravaju nas da se, možda i prvi put u životu, istinski zaljubio.

- Pronašao je posao i rekao da se želi promijeniti i postati čovjek kakvog ona želi - pričaju njegovi prijatelji. Naime, Denis je, tvrde, želio okrenuti novu stranicu i ispraviti grijehe iz prošlosti. Među tim “grijesima iz prošlosti” je kazna zatvora od godinu i pol dana na koju je pravomoćno osuđen. Na izdržavanje kazne trebao bi se javiti za dva-tri mjeseca.

Na Općinskom sudu u Novom Zagrebu još su u tijeku dva kaznena postupka protiv njega, jedan zbog prijevare te drugi zbog povrede dužnosti u slučaju gubitka, prezaduženosti ili nesposobnosti za plaćanje prema Zakonu o trgovačkim društvima. Otkad je Antonelina obitelj doznala za njihovu vezu, njoj su zabranili da mu se javlja ili ga viđa.

- Deset dana se nisu vidjeli. Nisu joj dali da mu se javi, da ga nazove ili mu pošalje poruku. Pričao mi je i da su ga tražili, kružili automobilom oko njegove zgrade te ga pokušavali namamiti da se nađu. Zašto, možete samo nagađati - ispričao nam je Denisov blizak prijatelj. Kaže da se Denis još nalazi u bolnici Sv. Duh u Zagrebu, gdje se za njegovu sigurnost brine policija.

Antonela nam je, međutim, rekla da je Denis patološki lažljivac, koji ju je maltretirao godinu dana. 

- Dolazio mi je na vrata, slao poruke. Nisam ga vidjela mjesec dana - rekla je Antonela.

Komentari (207)
  • Kriminalac,robijaš,vjerovatno 15ak godina stariji od cure, ostavio ženu i dvoje djece. Pa koji bi normalni otac htio da mu kćer bude s takvim čovjekom? Neznam detalje ali vrlo nisko je pisati "ljubomorni otac" ako ne znate ili niste naveli još detalja o ovom slučaju.

    20. 9. 2018,   18:33
  • Sudeći po kriminalnoj povijesti ovog mladića mislim da će mala žaliti što nije slušala oca kad je trebala

    20. 9. 2018,   18:33
  • Prije očajni otac nego ljubomorni... Kćer ne shvaća da joj otac riskirao robiju da je zaštiti...

    20. 9. 2018,   18:48