Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sakrio se ispod autobusa pa potrgao cijevi za ventilaciju

None Foto: Facebook

Vozač je stao u Travniku da provjeri u čemu je problem i imao je što vidjeti. Nepoznati muškarac zavukao se ispod autobusa i nogama potrgao cijevi za ventilaciju

U autobusu prijevoznika Centrotrans, koji je u subotu navečer putovao na relaciji Sarajevo-Ljubljana, nestalo je grijanja. Vozač je stao u Travniku da provjeri u čemu je problem i imao je što vidjeti.

Na liniji Sarajevo Ljubljana centrotrans. Migrant se zavuko ispod.U Travniku nestalo zraka u autobusu stali da vidimo kad imaš šta vidjeti. Kako se vrtio nogama crijeva od zraka pokido.

Posted by CRNA Hronika BIH on Saturday, March 2, 2019

Nepoznati muškarac zavukao se ispod autobusa i napravio si mjesto za prijevoz. Kako je vrtio, nogama je potrgao cijevi za ventilaciju.

Vozač je odmah pozvao policiju, a autobus je zbog toga kasnio u voznom redu.

Komentari (31)
  • Ne kaže se nepoznati muškarac nego migrant.

    7. 3. 2019,   11:26
  • "U autobusu prijevoznika Centrotrans koji je u subotu navečer putovao na relaciji Sarajevo-Ljubljana nestalo je zraka...." ??????? hahahahaahahaaaaaaaajoj . . . . . ti, mogu razumjet kad se nesto prevodi sa engleskog, pa neki nemaju pojma sto bi to trebalo znaciti, ali ne znati prevest sa bosanskog, na hrvatski . . . . idem popit jednu za smirenje ;))))))))))))))))))))

    7. 3. 2019,   11:26
  • a taj sto se sakrio, da nije slucajno student ili doktor....

    7. 3. 2019,   11:17