Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lokomotiva završila u Neretvi: Strojovođi život nije ugrožen

None Foto: Bljesak.info 3

Kako je objavio portal Bljesak iz Mostara, vlak koji prometuje između Čapljine i Sarajeva udario je u veću stijenu na izlazu iz tunela sjeverno od Čapljine nakon čega je lokomotiva sletjela

U izlijetanju putničkog vlaka kod Čapljine koje u nedjelju navečer ozlijeđen je strojovođa, dok je lokomotiva završila u rijeci Neretvi, objavili su mediji.

U nesreći strojovođa je zadobio tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja i prebačen je na hitni odjel Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru, a 26 putnika, koliko ih je bilo u vlaku prošlo je bez posljedica.

- Svi putnici su zbrinuti i prevezeni do svojih  odredišta. U nesreći je ozlijeđen strojovođa B. Š. koji je upućen u Klinički centar u Mostaru i nalazi se izvan životne opasnosti - priopćili su iz Željeznica BiH. 

Foto: Bljesak.info

Kako je objavio portal Bljesak iz Mostara, vlak koji prometuje između Čapljine i Sarajeva udario je u u odronutu stijenu na pruzi u mjestu Šurmanci te ju gurao pri čemu je oštećena pruga u dužini 150 metara. Lokomotiva se odvojila od kompozicije, iskočila iz tračnica i prevrnula se na bok do korita Neretve.

Više vagona novog Talgo vlaka odsklizalo je na lokalnu cestu koja povezuje naselja Dretelj i Šurmanci u čapljinskoj općini.

Intervenirali su čapljinski vatrogasci i djelatnici Doma zdravlja Čapljina, a s očevidom su započeli i pripadnici Policijske uprave Čapljina, navodi Bljesak.

 

Komentari (16)
  • Tvrda stijena Hercegova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. 12. 2017,   08:28
  • Izgleda da je stijena sama došetala !

    4. 12. 2017,   10:41
  • A je vam neki članak! Kako se stijena našla na pruzi?

    4. 12. 2017,   08:30