Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lopatom trgao ploču na kojoj i dalje piše 'Trg maršala Tita'...

Muškarac koji se vozio ispred mene upalio je sva četiri žmigavca, izašao iz automobila i malom lopatom krenuo razbijati ploču. Popeo se na kantu za smeće, rekla je čitateljica Dnevnik.hr-a...

Iako već više od dva mjeseca nosi ime Trg Republike Hrvatske, na jednom mjestu na tom zagrebačkom Trgu još je uvijek ostao natpis Trg maršala Tita i to na maloj ploči koja označava kućni broj 4.

To je očito razljutilo nepoznatog muškarca koji je, unatoč jakoj kiši i vjetru, zaustavio automobil, izašao iz njega i lopatom počeo skidati ploču sa zgrade Hrvatskog školskog muzeja:

- Muškarac koji se vozio ispred mene upalio je sva četiri žmigavca, izašao iz automobila i malom lopatom krenuo razbijati ploču. Popeo se na kantu za smeće, odvalio komad fasade i krenuo razbijati ploču - javila je čitateljica portala Dnevnik.hr koja im je dostavila snimku tog čina. 

Policija je zaprimila prijavu o nepoznatom muškarcu koji lopatom skida ploču te su naveli kako 'provode istražne radnje'.

Snimku incidenta pogledajte na Dnevnik.hr-u.

Komentari (701)
  • Samo trgaj....i nadam se da cete uzeti lopate i upotrijebiti ih u parlamentu....trebalo je to odavno rastjerati i porusiti....

    6. 11. 2017,   17:47
  • Kakvi je to inscident kad taj trg vise ne postoji ? Mogu mu puhat u ........... hahhaha

    6. 11. 2017,   17:41
  • Ako ne može bit Trg poglavnika Pavelića, zašto bi bia maršala Tita.

    6. 11. 2017,   17:24