Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lopov joj iz kuće ukrao iPod, pepeo sina i novac 'Zubić vile'

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Lori iz SAD-a je ispričala kako joj je tijekom putovanja netko provalio u kuću te joj je ukrao urnu s pepelom njenog sina, iPod te novac kojeg je ostavila za kćer (11)

Lori Reek sa Floride u SAD-u je sa svojom kćeri Samanthom (11) bila na putovanju tijekom američkog Dana nezavisnosti, a nakon povratka kući vidjela je kako su im opljačkali kuću. Lopov je iz njihove kuće ukrao urnu s pepelom njenog sina Nikolasa, koji je poginuo u prosincu 2008. godine, iPod, nakit te novac 'Zubić vile', kojeg je žena ostavila ispod jastuka svoje kćeri. Lori je ispričala kako je pepeo njen suprug koji radi u Vojsci trebao posuti tijekom skoka padobranom, što je bila želja njenog sina.

- Brine me samo kako ćemo pronaći Nikolasov pepeo. Vjerujem kako je netko već ranije bio u mojoj kući, ali nije znao da je u sefu kojeg imamo zapravo urna, a ne novac - ispričala je Lori. Dodala je kako nudi nagradu od 3000 kuna čovjeku koji pronađe pepeo njenog sina, piše Daily Mail.

Komentari (10)
  • Bila vijest nebitna za naslovnicu ili ne ja ću prokomentirati da bi mi bilo grozno da mi netko iz kuće ukrade pepeo pokojnog sina, pa koda mi je dušu uzeo tak bi se osjećala.

    20. 7. 2011,   08:10
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    20. 7. 2011,   07:59
  • ovo izgleda ko da im se za nešto osvećuje neko ko ih jako dobro poznaje......urna sa sinovim pepelom??? novac za zubić vilu????? ovo je osobne naravi.....

    20. 7. 2011,   07:38