Obavijesti

News

Komentari 210

Djevojka ima zaštitnika: Branit ću je i štititi kao svoju obitelj...

Djevojka ima zaštitnika: Branit ću je i štititi kao svoju obitelj...
1

Podsjetimo, djevojku je divljački pretukao Darko Kovačević Daruvarac, koji je nedavno pušten iz pritvora. Zaštitu obitelji je ponudio zadarski poduzetnik i majstor borilačkih vještina

VIDEO

Josip Deur (36), zadarski poduzetnik i majstor borilačkih vještina je ponudio mladoj Zadranki i njezinoj majci Ani zaštitu i poručio im je da im je na raspolaganju 24 sata dnevno. 

Podsjetimo, djevojku je divljački pretukao Darko Kovačević Daruvarac, koji je nedavno pušten iz pritvora. Deur se djevojci i njezinoj majci Ani, kao i preostalo dvoje djece, ponudio kao zaštitnik premda ih ranije nije poznavao, piše Večernji list. 

Pokretanje videa...

00:20

- Tko je samo pomisli krivo pogledati, a kamoli dirnuti, neka računa da je pogledao i dirnuo u mene. Ja ću je braniti, štititi i čuvati isto kao što štitim i svoju obitelj. Ona je dijete prerano preminulog hrvatskog branitelja, ona je dijete koje je jedino čudom Božjim preživjelo sve one batine. I na koncu, ona je dijete zbog kojeg nisam mogao ostati ravnodušan i za koje sam osjetio da se i ja moram trgnuti, ostaviti sve svoje obveze, kao i svoju obitelj, te pružiti ruku pomoći koliko je to bilo u mojoj moći - rastumačio je Josip Deur svoju motivaciju da se aktivno uključi u slučaj koji je šokirao Hrvatsku.

Kolinda o slučaju Daruvarac: 'Država ima ozbiljan problem'
Kolinda o slučaju Daruvarac: 'Država ima ozbiljan problem'

Obitelj je njegovu pomoć prihvatila objeručke - djevojka mu je toplim riječima zahvalila na društvenoj mreži i otada se, otkriva Josip, čuju svakodnevno.

Daruvarac je krvnički tukao djevojku, sad ide na slobodu?!
Daruvarac je krvnički  tukao djevojku, sad ide na slobodu?!

- Shvatio sam da ih muči strah, da su bespomoćni pored ovog, s punim pravom mogu reći, nakaradnog i beskorisnog sustava, da su prepušteni sami sebi i svojoj sudbini u kojoj su se našli ni krivi ni dužni - kaže Josip dodajući kako "slučaj Daruvarac" više nije problem pojedinca, jer svi dobro znamo što je taj pojedinac napravio, već sustava koji je zakazao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca