Obavijesti

News

Komentari 61

Lov na jezivog bricu: Curicu je mučio i zlostavljao devet dana

Lov na jezivog bricu: Curicu je mučio i zlostavljao devet dana
1

Ninoslav Jovanović (46), manijak, serijski silovatelj i pedofil, oteo je 12-godišnju djevojčicu Moniku Karimanović koju su pronašli nakon devet dana. Prebacili su je u bolnicu u Niš. Njega još traže

VIDEO

Traje velika potraga za pedofilom i silovateljem Ninoslavom Jovanovićem (46), poznatijem kao 'Malčanski berberin', koji je 21 godinu bio u zatvoru zbog silovanja djevojčica koje je prije toga šišao.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Spašena monika Karimanović 01:29

Došao na kolinje i pronašao manijaka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Manijak, serijski silovatelj i pedofil, oteo je 12-godišnju djevojčicu Moniku Karimanović koju su pronašli nakon devet dana. Prebacili su je u bolnicu u Niš, a manijaka još traže. Skrivao se u selu Pasjača u okolici Niša, nedaleko od kuće gdje mu živi majka.

- Djevojčica nam je rekla da su pješačili i po pet sati. Stalno joj je prijetio i mučio ju je. Kad je djevojčica ugledala policajce, rekla je 'Nemojte me povrijediti'. Zlostavljao ju je. Budite sigurni, uhvatit ćemo ga - rekla je Biljana Popović iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Pedofila policiji odao mobitel? 'Živ im u ruke neću pasti...'
Pedofila policiji odao mobitel? 'Živ im u ruke neću pasti...'

Manijaka je slučajno u vikendici pronašao Nišlija Emil Živić.

- Došao sam na kolinje, dugo nisam obišao kuću pa sam svratio sa sinom. I dalje ne mogu vjerovati što je bilo. Vidio sam da su vrata odškrinuta pa sam ih išao zatvoriti. Monstrum je bio na katu i vjerojatno je to čuo. Krenuo je prema prozoru. Kad sam ga vidio, rekao sam sinu 'daj mi pištolj', iako ga nismo imali. Ali morao sam se nekako snaći. Iskočio je kroz prozor i bio je oči u oči s mojim sinom. Krenuo sam za njim da javim policiji u kojem je smjeru pobjegao. Sin je utrčao u kuću i tražio djevojčicu, znali smo što je jer je bilo na svim vijestima. Pronašao ju je jednom sobi i povikao: 'Evo je, živa je' - ispričao je Nišlija Blic.rs.

'Malčanski berberin' u panici je pobjegao kroz prozor, a djevojčicu je ostavio. Kurir piše da je Monika iscrpljena, a na tijelu ima brojne modrice i podljeve. Policija je okružila obližnja sela i manijak ima sve manje prostora.

Devet dana pakla: Mala Monika je iscrpljena, svjesna je svega...
Devet dana pakla: Mala Monika je iscrpljena, svjesna je svega...

Tražili su ga i preko noći s opremom za noćno traganje. Navodno je djevojčici, prije nego je skočio kroz prozor i pobjegao, rekao da policiji živ u ruke neće pasti. Otprije je poznato da ima nož. 

Kako je mamio djecu

Ninoslav Jovanović prije 14 godina silovao je djevojčicu (12) i pokušao silovati još jednu. Dobio je 12 godina zatvora.

Prije toga bio je devet godina u zatvoru zbog silovanje i prevare, a krajem listopada prošle godine namjeravao je silovati još jednu djevojčicu, ali policija je otkrila njegove namjere i opet je završio iza rešetaka. Ali pustili su ga van.

 Blic.rs je objavio jeziva svjedočanstva kako je 'Malčanski berberin' mamio djecu.

Jednoj je došao na vrata, drugu je našao preko osmrtnice...

Predstavio se kao vozač - Kad je 2005. krenuo u lov na svoju prvu žrtvu, 'Malčanski berberin' došao joj je direktno na vrata. Predstavio se kao vozač jedne tvrtke i nudio žrtvinom bratu posao. Rekao im je da je poznavao njihova pokojnog oca. Komentirao je kako žrtva ima lijepu kosu i da bi je mogla prodati te zaraditi nešto novca. Brat i sestra su pristali, sjeli su s njim u auto i krenuli prema Nišu. Na pola puta Jovanović je rekao bratu da se vrati, a da će on odvesti djevojčicu na šišanje. Brat je, ništa ne sumnjajući, ostavio sestru u rukama predatora. Manijak ju je prvo ošišao u podrumu jedne zgrade, a onda ju je odveo u napuštenu vikendicu gdje ju je zlostavljao i iskorištavao.
Pročitao joj ime na osmrtnici - Samo četiri dana nakon što je pustio svoju prvu žrtvu, kojoj je zaprijetio da ništa ne smije reći, inače će joj pobiti cijelu obitelj, manijak je opet napao. Na osmrtnici je pročitao ime djevojčice i tako je pronašao. Pokucao je na vrata i curici rekao da su joj roditelji imali prometnu nesreću te da mora brzo s njim. Jovanović joj je rekao da su nesreću imali na traktoru na njivi. Krenuli su pješice, kad su otišli dovoljno daleko, manijak je uzeo škare i počeo ju je šišati. Naredio joj je da se skine. Počela je vrištati i na sreću, to su čuli lokalni seljaci. Kad su došli, on je već pobjegao.
Moniku presreo na putu do škole - Moniku (12), koja je proživjela devet dana pakla s manijakom, namamio je u automobil. Djevojčica je išla u osnovnu školu. Auto je ostavio kod groblja i nastavio s njom pješice. Neko vrijeme proveli su po kućama u selima, uglavnom su boravili u napuštenim vikendicama. Netko je prijavio policiji da ih je vidio kako jedu na groblju. U jednoj od napuštenih kuća pronašli su i kosu djevojčice koju je manijak odsjekao. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)