Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lovac (81) nestručno rukovao puškom pa se upucao u glavu

Ima ozljede opasne po život. Muškarca su prevezli u koprivničku Opću bolnicu gdje liječnici čine sve kako bi ga spasili. Policija je utvrdila da nije riječ o pokušaju samoubojstva

Muškarac star 81 godinu iz Kalinovca na širem đurđevačkom području u ponedjeljak u prijepodnevnim satima se u kući ranio iz lovačke puške koju je legalno posjedovao, potvrdili su nam iz Policijske uprave, koprivničko križevačke. 

Puška koju je kao lovac legalno posjedovao opalila je, a sačma je nesretnog muškarca ranila u glavu. Ima ozljede opasne po život.

Muškarca su prevezli u koprivničku Opću bolnicu gdje liječnici čine sve kako bi ga spasili.

- Nedvojbeno je utvrđeno kako je riječ o nesretnom slučaju. Županijsko državno odvjetništvo dalo nam je nalog za provođenje očevida  - rekla je Dijana Žagar iz PU koprivničko-križevačke.

Policija je utvrdila da nije riječ o pokušaju samoubojstva.

Komentari (10)
  • Taj je služio vojsku u Austrougarskoj

    19. 2. 2019,   11:26
  • Doktor koji je dozvolio da prođe liječnički pregled za oružje treba u zatvor jer 81 godinu i psihho test ne idu zajedno kao niti motoričke sposobnosti ,neću niti spominjati eventualnu sklonost alkoholu kojoj je ta populacija muškarčina izrazito sklona jer u zakonu o držanju i nošenju oružja bi trebalo izvršiti nadopunu : "Ako se držatelj oružja zatekne u prometu sa vozilom ili sa nekom drugom propisom izvršenim alkotestom utvrdi alkoholiziranost istome se privremeno oduzima oružje u posjedu do izljieječenja ili trajno po odluci suda !!! "

    19. 2. 2019,   10:30
  • Di je odgovornost doktora koj dozvoli dozvolu nekome te dobi?

    19. 2. 2019,   09:34