Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lovac nije izvadio streljivo iz puške: Upucao 33-godišnjaka

Lovac (35), koji nakon lova u Gorskom kotaru nije izvadio streljivo iz lovačke puške teško je ozlijedio 33-godišnjak. Osumnjičen je za kažnjivo djelo dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom

Iz policijske uprave primorsko-goranske izvijestili su kako sumnjiče 35-godišnjeg lovca za kažnjivo djelo dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom. Kako navode, nakon lova u Gorskom kotaru nije izvadio streljivo iz puške zbog čega je pri opaljenju ozlijeđen 33-godišnjak. 

U Policijskoj postaji Delnice provedeno je kriminalističko istraživanje, a osumnjičeni je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. (ik)

Komentari (4)
  • Današnji novokomponirani lovci koji sve znaju sa You Tuba.Nekada se teraalo kući lovce iz lova , i zabranjivalo po mjesec i više da ide u lov.A bilo je i šamara pa i prijava .Kada je lov završio , a pucalo se za vrijeme lova prema uputama lovnika , i nedo Bog da je netko pucao na stranu gdje su ljudi, oružje se praznilo po nalogu lovnika koji je to nadgledao i jao si ga onome tko to nije napravio .A ako je slučajno nekome opalila puška i to samo u zrak , najmanje mjesec dana nema lova .Sada više lovaca gine nego za rata .

    9. 8. 2019,   18:50
  • kad se nekoga želiš riješiti pozoveš ga u lov.

    9. 8. 2019,   19:48
  • Ma nije ga namjerno.

    9. 8. 2019,   18:50