Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Luksuz na obali: Čak 80 kuna za tri sata parkiranja u Trogiru

None Foto: Čitatelj 3

Naš čitatelj parkirao se na “luksuznom” parkingu Fortin uz staru gradsku jezgru gdje sat stoji 20 kuna i parkiranje automobila platio kao obrok u nekom restoranu

Iako se u Trogiru cijene parkinga od prvog listopada snižavaju, naš čitatelj nije imao sreće. Parkirao se na “luksuznom” parkingu Fortin uz staru gradsku jezgru gdje sat stoji 20 kuna i parkiranje automobila platio kao obrok u nekom restoranu.
 

- Ovo je pljačka, posebice jer se obavijest o cijeni parkinga nalazi na samom naplatnom automatu, koji zapravo ne vidiš pri ulazu na parking - požalio nam se čitatelj. Trogir holding, tvrtka koja upravlja parkinzima, uvela je zimske cijene - svugdje su smanjili cijenu parkiranja, no cijena na elitnom Fortinu u gradskoj jezgri nije se mijenjala.

Naš čitatelj tamo se parkirao u 18.35, a otišao je u 22.02 sati, za što mu je račun iznosio ravno 80 kuna.

Komentari (140)
  • to su hrvatski gotovani, i treba im naplatiti, umjesto parkirati malo dalje, ali gotovanima se neda hodati. koliko puta se tako gotovani parkiraju u šoping centrima na mjesto za invalide jer su najbljiže ulazu, pa im pauk uzme auto i onda kukaju, samo da se ne mora hodati. ili se gurati pred ulaz, samo da ne moraju hodati. i neka je gotovan platio.

    12. 10. 2014,   19:10
  • Bez rijeci..... Ali ako je cjenovnik istaknut onda je to tak.......a sad o visini bi se moglo raspravljat ipak nije to Dubai............

    12. 10. 2014,   19:07
  • Parkiranje uz staru gradsku jezgru bi i trebalo biti luksuz. Zapravo bi u gradovima koji drže do sebe trebalo biti potpuno zabranjeno, ali ako je već dozvoljeno, neka gospoda plaća i puno paprenije cijene od ove.

    12. 10. 2014,   19:27