Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mađarske turiste ugostio pa ih na Facebooku nazvao 'stokom'

None Foto: 057/facebook

Gradski vijećnik Akcije mladih Kristijan Kotlar na privatnoj Facebook stranici jučer je na neprimjeren način pisao o mađarskim turistima. Poslije se ipak ispričao...

Nakon 1000+recenzija, koju stotinu više rezervacija i par tisuća ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. A tek su se checkirali..., piše Kristijan Kotlar, vjećnik Akcije mladih u Gradskom vijeću Zadra, piše 057.

Ne navodi razloge ljutnje, ali kasnije u u komentarima dodaje: 'Istetovirat ću im Bana Jelačića na čelo. j... im pas mater'.

U rasoravu su se uključili i Kotlarovi prijatelji, među njima vijećnica u Županijskog skupštini Marjana Botić, koja je konstatirala kako će oni 'poći brzo ća u pm odakle su i došli'.

'Većina Mađara je problematična'

- Naravno da mi je danas žao što sam jučer to napisao, nakon nekoliko sati obrisao sam objavu s Facebooka. Bavim se ovim poslom nekoliko godina, uvijek imam dobrih iskustva, ali gurkanje, unošenju u ice, neukusni komentari, pitanja ima li u Zadru striptease bar, pa neprimjerena gestikulacija nakon što sam rekao da nema... Stvarno me izrevoltiralo, bio sam frustriran a svoje sam frustracije istukao na Facebooku. Nije primjereno, ali bolje tako nego da sam ušao u fajt s tim gostom - kaže Kotlar.

Foto: 057/facebook

 

Ističe kako nije političar da bi se pravdao hakiranjem profila, a žao mu je ako je osramotio svoje kolege iz Akcije mladih. Činjenica jest da mu se kolege iz branše, koji primaju više turista iz Mađarske i Poljske, žale kako iz tih zemalja dolazi najveći broj "problematičnih" gostiju.

- Bio sam glup i neprimjereno reagirao. Nitko mi nije hakirao profil i ne bježim od odgovornosti iako sam svjestan da je to posao u kojem se dobre recenzije teško stječu, a vrlo lako gube, a od njega živi cijela obitelj budući da mi je supruga nezaposlena   - kazao je za 24 sata Kristijan Kotlar.

Rekao je da je spreman otići iz Gradskog vijeća bude li ovaj njegov slučaj opterećivao stranku Akcija mladih, na čijoj je listi bio. 

- Nisam član stranke, ali bio sam na njihovoj listi i ne želim im biti teret - zaključuje Kotlar. 

- Moja objava ne znači da je mrzim Mađare, ili da mislim da su svi ili većina pripadnika tog naroda problematični. Svaki čovjek je priča za sebe i tako ću im i dalje pristupati u ovom poslu - zaključio je Kotlar.

Tema: Hrvatska

Komentari (168)
  • Pravi domaćin nema šta. Gost može pitai što hoće, tvoje je da odgovoriš na pristojan način, ne reagiraš na provokacije ako ih ima. Sad će te njihove udruge "izreklamirat" po Mađarskoj, ubaciti u njihove medije, pa ćeš palakti za njima dogodine. Ako ti se ne da baviti sa željama gostiju, nemoj raditi taj posao.

    20. 8. 2019,   12:54
  • Sto ce njemu apartmani. Čaća mu se nakra za 20 generacija

    20. 8. 2019,   12:58
  • Htio sam napisati da cobana treba vratiti medju ovce, ali predomislio sam se. Zao mi je ovaca...

    20. 8. 2019,   12:56