Obavijesti

News

Komentari 130

Ma tooo, majstore! Stupićima blokirao ulazak na parkiralište

Ma tooo, majstore! Stupićima blokirao ulazak na parkiralište
1

Parkiralište u zagrebačkoj Dubravi ne pripada trgovačkom centru nego privatnoj osobi. Nekome je prekipjelo da ga koriste kako tko želi

VIDEO

Preko noći je samo netko stavio stupiće i blokirao ulaz na parking. Auti ne mogu ući i stupići još stoje tamo, priča nam čitateljica koja je u nedjelju ujutro kraj jednog trgovačkog centra na Aveniji Dubrava fotografirala blokiran ulaz na parkiralište.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:54

Parkiralište inače koriste kupci koji dolaze u trgovački centar i obližnji kafić, ali nekome je očito prekipjelo jer navodno parking pripada privatnoj osobi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Došla je i policija zbog cijelog slučaja, a tamo je bio i neki čovjek. Oko pola sata su bili tamo, razgovarali s njim, a potom otišli. Koliko sam shvatila, taj parking izgleda ne pripada trgovačkom centru, nego je netko drugi vlasnik, a nitko ne plaća za korištenje parkinga. Zato je on to valjda sad blokirao i više ne dopušta korištenje - priča nam čitateljica.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da su pozvani na intervenciju o blokadi parkirališta i da su cijeli slučaj proslijedili nadležnom komunalnom redaru za gradsku četvrt Dubrava.

Iz Odjela za komunalno redarstvo Grada Zagreba do zaključenja ovoga broja nismo dobili odgovor.

- Poduzeli smo konkretne mjere samopomoći tj. uklanjanja stupića ispred svoje trgovine u Dubravi u situaciji u kojoj nam je preko noći protuzakonito onemogućen prolaz do skladišta te našim kupcima do parkirnih mjesta. 
Zadnjih 8 godina mirno i neometano koristimo predmetni prostor zbog nužnog istovara trgovačke robe. Kako bismo zaštitili naš miran posjed i pravo da predmetni prostor koristimo za dostavu naše robe, ovlašteno smo i zakonito poduzeli odgovarajuće aktivnosti s ciljem onemogućavanja nezakonitog smetanja posjeda. Također ćemo i bez odgađanja nadležnom sudu podnijeti tužbu u svrhu zaštite naših prava - odgovorili su nam iz Lidla.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1