Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

‘Madam‘ i maloljetnicu spojio prijatelj, izdala ih prostitutka

Madam i djevojka navodno su se upoznale početkom studenog preko zajedničkog prijatelja. Upravo se njemu požalila školarka kako navodno nema novca i da bi željela zaraditi

Nisam znala da je maloljetna, zaklinjala se istražiteljima žena (62), poznatija kao madam Sonja. Osumnjičili su je da je podvodila 17-godišnju školarku te je završila u istražnom zatvoru. Ondje će ostati najmanje 30 dana kako ne bi utjecala na svjedoke.

Madam i djevojka navodno su se upoznale početkom studenog preko zajedničkog prijatelja. Upravo se njemu požalila školarka kako navodno nema novca i da bi željela zaraditi. On ju je upoznao sa Sonjom te su njih dvije sve dogovorile. Madam je unajmila stan u kojem je djevojka pružala seksualne usluge. Neslužbeno doznajemo kako su to naplaćivale 400 kuna te su tu zaradu dijelile.

Istražiteljima je cijelu priču navodno prijavila druga prostitutka koja se posvađala s madam. Policiji je rekla kako je madam znala da je djevojka maloljetna te ju je svejedno podvodila. Madam su priveli prošlog vikenda. Iako je maloljetnica rekla kako je to sve radila dobrovoljno, kaznena prijava nije povučena.

Zbog organizacije takve prostitucije madam Sonji sad prijeti kazna od jedne do deset godina zatvora. U prilog joj ne ide što je policija od prije već ima u evidenciji. 

Komentari (49)
  • Dođe djevojka na ispovijed. - Jesi li zgriješila, kćeri? - upita ju svećenik. - Jesam oče. - A što to? - Ljubila sam se s dečkom. - Čekaj malo. Svećenik lista po molitveniku sa spiskom grijeha. - Izmoli za to 2 Očenaša kćeri. - Nije to sve... dala sam mu da me pipa. - Pipanje, pipanje... još 5 Očenaša. - Nije ni to sve, dirala sam mu ga. - Dirala ga, dirala ga... čekaj... još 10 Očenaša. - Nije ni to još sve... pušila sam mu ga. - Pušila, pušila... čekaj... Svećenik ne može naći ništa o tome, i pita kolegu s druge strane: - Fra Ante, koliko se daje za pušenje? Fra Ante odgovara: - 200 kuna.

    30. 11. 2016,   22:35
  • Tako mlada a već zna što želi u životu i od života, najs

    30. 11. 2016,   22:17
  • Zašto te žene nazivaju "madam"?

    30. 11. 2016,   21:54