Obavijesti

News

Komentari 43

'Sonja je ostala zarobljena na zadnjem sjedalu i preminula je'

'Sonja je ostala zarobljena na zadnjem sjedalu i preminula je'
10

Sestre Mikić bile su na stražnjem sjedalu auta koji je sletio u kanal i prevrnuo se na krov. Vozačica i suvozačica su izašle, a Sonju (16) i Maju (18) izvlačili su vatrogasci. Sonja je preminula

VIDEO

Malo mjesto Lug u Baranji ne pamti ovakvu tugu. Svi su u žalosti zbog iznenadne pogibije njihove sumještanke Sonje Mikić (16). Ona je bila zajedno s još tri djevojke u automobilu koji je u utorak navečer poslije 20 sati sletio u kanal pored ceste u Bilju.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:19

Na zadnjem sjedištu automobila pored Sonje je bila njena sestra Maja (18) koja joj nije mogla pomoći. Maja je u KBC-u Osijek, operirana je i izvan životne opasnosti.

- Bila je lijepa i dobra djevojka. Koliko znam, išla je u Beli Manastir u srednju školu. Jako su lijepo bile odgojene, nikada ne bi prošle, a da ne pozdrave. Žao mi je Sonje, Maje, a i njihovih roditelja, ne znam kako će ljudi preboljeti ovaj gubitak - rekla je susjeda Ružica.

Pet života ugašeno u šest sati! Najmlađima je bilo 16 godina...
Pet života ugašeno u šest sati!  Najmlađima je bilo 16 godina...

U dvorištu Mikića došle su kolege Sonjinog oca Damira, no on nije bio u mogućnosti niti ustati i prozboriti koju riječ. Susjedi kažu ništa bolja situacija nije niti s majkom Ildiko i Sonjinom bakom. Na tlu ispred kuće postavljeni su lampioni.

- Koliko sam čula, Sonja je išla nešto liječniku u Beli Manastir i prijateljica njene sestre Maje se ponudila da ih doveze u Lug. Padao je snijeg i ledilo je. Navodno je prijateljica vozila malo brže i one su joj viknule da malo uspori, nisu ni završile upozorenje, a automobil je bio na krovu u kanalu. Vozačica i suvozačica su izašle iz auta prije nego su došli vatrogasci. Sestre su ostale zarobljene na zadnjem sjedištu automobila. Vatrogasci su ih izvlačili, ali je Sonja preminula – rekla je susjeda.

Užas: Djevojka (17) poginula, a teško ozlijeđena joj je sestra?
Užas: Djevojka (17) poginula, a teško ozlijeđena joj je sestra?

Na mjestu tragedije su zapaljeni lampioni.

- Nisam bio kući kada se to dogodilo. Rekli su mi da je bilo strašno. Inače se na ovom dijelu ceste prema kružnom toku iz smjera Osijeka vozi kao na utrkama i samo je bilo pitanje dana kada će se ovako nešto dogoditi. Žao mi je mlade djevojke – rekao je jedan od susjeda preko puta mjesta gdje se dogodila nesreća. 

- Djevojke su bile jako dobre, vesele, vedre naravi. Obje su bile jako vezane jedna za drugu. Ne znam kako će to Maja podnijeti – rekla je jedna od prijateljica djevojaka iz Luga, dodajući kako je djevojka koja je u utorak navečer vozila automobil bila poznata po tome da je znala stisnuti papučicu gasa malo više nego je dozvoljeno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u