Obavijesti

News

Komentari 35

Majci ispunio posljednju želju: Smršavio 100 kila u 12 mjeseci

Majci ispunio posljednju želju: Smršavio 100 kila u 12 mjeseci
10

Mladić se udebljao zbog nezdravog načina života. Veliki je fan bejzbola, ali nikada nije mogao igrati taj sport jer je bio pretežak. U godinu dana se 'prepolovio'

VIDEO

Alex Respess (23) iz Dulutha u SAD-u prije godinu dana je imao 208 kilograma, a sada se može pohvaliti novom figurom te ima tek 110 kilograma. Ispričao je kako je posljednja želja njegove majke, koja je preminula od raka, bila da njen sin bude sretan i zdrav. Alex je ispunio njezinu želju. 

Svoju novu figuru je predstavio i javnosti u ABC-evoj emisiji Good Morning America. 

- Moja majka bi bila ponosna na mene danas. Nisam više pretili dječak kakvog me ona vidjela. uspio sam drastično smršaviti, a pomažem i svojoj braći da naprave isto - ispričao je Alex. 

Mladić se udebljao zbog nezdravog načina života. Veliki je fan bejzbola, ali nikada nije mogao igrati taj sport jer je bio pretežak. Nakon što je u restoranu slomio sjedalicu zbog svoje težine, nije odlazio više ni iz kuće jer mu je bilo neugodno. 

- Još prije godinu dana se nisam micao iz kuće, jer sam bio previše razočaran sa sobom. Danas sam stekao samopouzdanje i osjećam se da mogu raditi što god želim - ispričao je Alex. Nakon incidenta u restoranu se javio osobnom treneru Chrisu Powellu te se uključio u akciju mršavljenja na ABC-u. 

Počeo je trenirati u Los Angelesu te je promijenio svoju prehranu. Već nakon mjesec dana intenzivnog treninga je smršavio 45 kilograma. Nakon što je njegov otac objavio zaruke s novom ženom, Alex se prijavio u vojni kamp, kako bi osnažio psihički i fizički. Kazao je kako je danas ponosan na čovjeka koji je postao, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.