Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majci koja je ugušila djecu prijeti doživotni zatvor...

None Foto: Hajrudin Merdanović

Slovenka Kristina Mislej ugušila je svoje dvoje djece. Ona zločin negira, a policija još nije pričala s njom jer je ona u teškom psihičkom stanju

Koparska policija je zbog sumnje na dvostruko ubojstvo kazneno prijavila Kristinu Mislej (36) iz Sežane. Sumnjiče ju da je u nedjelju iza ponoći u obiteljskom domu jastukom ugušila svoje dvoje male djece. Maloj Emi su bile tek 2,5 godine, a Matiji 4. Nakon zločina Kristina je telefonom nazvala oca Istoka koji živi u blizini rekavši mu da djeca ne dišu. Nije im bilo spasa. Dokaže li joj se krivnja, prema slovenskim zakonima prijeti joj doživotna kazna zatvora. Susjedi govore kako je neodgovornoj majci alkohol odavno "uzeo glavu". Liječi se u Psihitarijskoj bolnici Polje u Ljubljani. Slovenski mediji prenose da je policija Okružnom odvjetništvu u Kopru podnijela kaznenu prijavu za dvostruko ubojstvo protiv Kristine. Ona apsolutno negira da je ubila svoju djecu. Policija s njom još nije razgovarala jer je to zbog njenog psihičkog stanja nemoguće.
- Ona se želi ubiti - kaže Kristinin odvjetnik Branko Gvozdić. Marko Kastelic glasnogovornik koparske policije, ne iznoseći detalje slučaja, kaže da istraga još traje. Andrej Gorup, najavljuje tužbe, a za smrt svoje djece krivi sežanski Centar za socijalnu skrb i psihijatre iz Ljubljane koji su prikrivali zdravstveno stanje majke ubijene djece.

Komentari (3)
  • svaki komentar na ovo je suvišan. prestrašno je to što se dogodilo, a ocu djece želim iskrenu sućut i mnogo snage da jednog dana preboli tu nesreću

    3. 4. 2009,   15:42
  • ...strašno pa zašto nemaju razumjevanja,žena je pod stresom znamo da su sve sklone oboljevati od raznih stresova dovoljno bi bio ukor.

    3. 4. 2009,   16:54
  • cavata žena je ubila svoje dvoje djece !!!!!!!

    4. 4. 2009,   08:58