Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka blizanaca: 'Vrijeđaju me, pitaju koliko sam novca dobila'

None Foto: 2

Ne znam, ne želim više ništa komentirati, sad sam ostala posrana, pišu da sam primila mito, da su mi zaprijetili, ja sam jučer pola dana provela na policiji, izjavila je Ana Terščec za Dnevnik NoveTV

Nakon skandala u Klinici Fran Mihaljević zbog fotografija u kojem je majka zatekla svoje petomjesečne blizance, koji je razriješen razgovorom i isprikom ravnateljice i majke, bijes javnosti je preusmjeren na majku blizanaca, Anu Treščec

 - Ne znam, ne želim više ništa komentirati, sad sam ostala posrana, pišu da sam primila mito, da su mi zaprijetili, ja sam jučer pola dana provela na policiji kao najveći kriminalac - ispričala je u jednom dahu za Dnevnik NoveTV.

RAVNATELJICA KLINIKE 'Ispričali smo se majci i ona nama, a djeca su sada bolje'

 - Pišu mi da sam kurva, manipulatorica, pitaju me koliko sam novca dobila - otkrila nam je Treščec, koja kaže da joj to ne treba jer joj stres može ponovno aktivirati karcinom.

Žena kojoj je majka Ana Treščec ustupila fotografije i koja je pokrenula cijelu priču poručila je da odustaje od borbe jer je i majka odustala, javlja Dnevnik NoveTV. 

- Bila sam spremna za borbu za koju Ana očito nije bila... svojom izjavom pljunula je u usta sebi, a Boga mi i meni! Žao mi je! Ja ovdje stajem! - poručila je.

Zbog prijetnji završila na policiji

Podsjetimo, fotografije petomjesečnih blizanaca, pacijenata Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević koje su se prije nekoliko dana proširile po društvenim mrežama šokirale su hrvatsku javnost. Bebe na fotografijama bile su vezane, s upaljenim guzama, pa je majka Ana Treščec zamolila medicinsku sestru da joj pomogne presvući djecu.

SLUČAJ BEBA IZ 'FRAN MIHALJEVIĆA' Ravnateljica se ispričala mami: 'Žao nam je, i mi smo ljudi...'

Sestra joj je odgovorila da ne mogu oni presvlačiti samo moju djecu, da je to rota virus - prepričala je majka blizanaca.

U međuvremenu, ministarstvo je obavilo nadzor, a ravnateljica klinike dr. Fran Mihaljević i majka Ana Terščec izgladile su situaciju razgovorom. Nadzor Ministarstva nije utvrdio nepravilnosti, a ravnateljica Klinike se ispričala zbog nespretne komunikacije. Majka blizanci se ispričala zbog prijetnji, i rekla da nije htjela da dođe do javnog linča. 

Kako su osim podrške majci na Facebooku pojedinci uputili prijetnje osoblju i bolnici, uključila se i policija.

BEBA PUNA RANA Mama šokirana kad je skinula pelene: 'Isuse Bože, što je ovo'

- Moje bebe su bolje i to mi je jedino bitno - zaključila je majka i naglasila da se jučer nakon sastanka s ravnateljicom Klinike ugodno iznenadila kako sada izgleda koža njezina djeteta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sve je to dokaz da se moglo i bez hajke - izjavila je Ana Treščec za Dnevnik Nove TV. 

Tema: Hrvatska

Komentari (86)
  • nema opravdavanja , opravdava se samo onaj ko je kriv , i ja sam medicinska sestra , i moram reći da nije dobro što je sestra ,,odbrusila ,, majci , jer piju kavu .da su sestre bile nježne i blage ne bi do ovoga došlo , ali možda je i majka bila malo naporna , nju treba razumjeti , pa djeca su joj to , ne bi krivila nikoga ali medicinsko osoblje mora biti ljubazno .... uvijek ....... to je naš poziv ..

    30. 1. 2019,   18:30
  • Pa kad svugdje u svijetu to ovako funkcionira: prvo se pozalis u bolnici, pa kad tamo ne dobijes odgovor zalis se javnosti. Vi ste drage dame napravile suprotno, odnosno bolnica je saznala od medija... Jbg ne ide to tako. Ne mozes dignuti cijelu drzavu i okolicu na noge i onda izjaviti da samo zelis da se bolje brinu o tvojoj djeci. Cemu onda sva halabuka, onda si mogla samo zamolit sestru da ti objasni zasto je to tako i reci joj da si nezadovoljna i da ces trazit njezinog nadredjenog i gotova stvar

    30. 1. 2019,   18:17
  • Autoru teksta dajem zuti karton zbog necenzuriranih "prostih" rijeci zbog kojih bi obican komentator dobio crveni

    30. 1. 2019,   18:21