Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka drogirala kćer da zatrudni s njenim dečkom

None Foto: U.Police

Djevojčica nije prihvatila prijedlog svoje majke Shane Brown (32) da se uda i ostane trudna s majčinim dečkom pa ju je majka drogirala

Shana Brown (32) iz američkoga grada Uniontown u Pennsylvaniji nije više mogla imati djece, a željela je bebu sa svojim sadašnjim dečkom Duaneom Callowayem (40). Svojoj 13-godišnjoj kćeri predložila je da zatrudni s Duaneom i uda se za njega, a nakon što je djevojčica to odbila, majka ju je drogirala i opijala u nadi da će popustiti. Duane je tri puta pokušao silovati curicu, no ona je uspjela pobjeći. Sve je prijavila baki, koja je nazvala policiju.  Djevojčica je policiji rekla kako ju je majčin dečko prvi put pokušao silovati u veljači. Majka je otišla po pizzu, a njih dvoje su ostali sami. Počeo ju je pipkati, no ona ga je udarila i pobjegla. Nekoliko tjedana kasnije, majka joj je u Pepsi-Colu ulila rum. Nakon što je popila piće, postalo joj je zlo i onesvijestila se. Probudila se polugola u sobi s Duaneom, ali on nije uspio u svojem naumu. Treći put, majka joj je u čaj smrvila tablete za spavanje i prisilila je da ga popije. Curica je čaj prolila, no pravila se da spava na kauču, a kada je krenuo prema njoj, pobjegla mu je. Policija je pritvorila majku i dečka.

Komentari (11)
  • Šta reći,tužno

    3. 4. 2009,   08:05
  • majka????? ma kakava majka?????????????? ona je čudovište koje se ne može zvati majkom

    3. 4. 2009,   08:25
  • Jadno djete s kakvim smećem je živjelo. Trebalo bi mater gaduru i njenog ljigavca u ćeliju s isto takvim smećem, da ih dere ko stigne.

    3. 4. 2009,   08:00