Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka iza vrata našla mrtvog sina (3), ubila ga sestra (15)

Policija kaže da je dječak izboden, najvjerojatnije nožem. Policija i dalje istražuje motiv ubojstvo, a zasad se nagađa da je tinejdžerica to učinila iz ljubomore

Majka se vratila u srijedu oko 21 sat s posla. Zatvorila je vrata i vidjela svojeg sina (3) mrtvog u stanu. Policija u njemačkom Detmoldu za ubojstvo sumnjiči dječakovu polusestru (15). Nju su uhitili u četvrtak 14 kilometara dalje od kuće.

Tinejdžerica nije pružala otpor, rekla je policija. Objavili su i da je dječak izboden, najvjerojatnije nožem. Policija i dalje istražuje motiv ubojstvo, a zasad se nagađa da je tinejdžerica to učinila iz ljubomore.

Tinejdžericu će u petak izvesti pred suca, a za maloljetnike bez obzira kakav zločin počinili vrijedi određena zaštita, piše Bild. Obitelj navodno potječe iz Poljske. 

Komentari (19)
  • Kod tako velike dobne razlike pogotovo kada je dijete iz drugog braka treba biti vrlo pažljiv u pristupu mlađem djetetu u prisustvu starijeg djeteta. Ne opravdavam nikako ali moguće da je majka pogriješila u startu i nije uključila starije dijete od samog početka...to je moja pretpostavka...

    7. 11. 2019,   23:37
  • Kakva strahota....realno- sva 3 zivota su ovdje izgubljena...strašno...ne mozes nakon ovoga biti normalan..uzas

    8. 11. 2019,   00:07
  • Jezivo slično jednom američkom slučaju iz 2007. Paris Bennett, dječak od 13 godina je nožem ubio svoju četverogodišnju polusestru dok im je majka bila na poslu. Motiv je također bila ljubomora i želja da povrijedi majku. Više me ništa na ovom svijetu ne čudi. Nažalost.

    8. 11. 2019,   00:34