Obavijesti

News

Komentari 190

Majka jecala i u rukama držala djevojčicu koja je pala u kantu

Majka jecala i u rukama držala djevojčicu koja je pala u kantu
1

Selo kraj Koprivnice tuguje zbog smrti djeteta: Mladi roditelji nedavno su se doselili u Kuzminec. Planirali su obnoviti skromnu kućicu. Susjedi kažu da je mladi par izuzetno vrijedan i korektan prema svima

VIDEO

Čula sam bolni krik susjede Violete, koja je trčala k nama u dvorište i vikala ‘zovi Hitnu, zovi Hitnu’, kazala je Mira Bačani (35) iz Kuzminca kraj Koprivnice.

I sama još u šoku, opisala je strašnu tragediju koja je potresla cijelo selo - u kanti vode utopila se jednogodišnja djevojčica. Susjeda Mira u utorak nam je ispričala kako se odmah pribrala. Nazvala je Hitnu.

- Bili su na intervenciji, ali su im rekli da curicu okrenu na bok i malo jačim tapšanjem pokušaju reanimirati - kazala je susjeda. - Iako je bila izvan sebe, Violeta se sabrala i sve je pokušavala raditi po uputama – govori nam njezina susjeda Bačani.

Dodala je kako je Hitna pomoć stigla za 20-ak minuta. No maloj nije bilo pomoći. Dok je Mira bila na telefonu, dotrčala je druga susjeda, Jela Gavran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ono što sam vidjela proganjat će me cijeli život. Violeta je vrištala klečeći s djetetom u rukama pokušavajući malenu vratiti u život. Kraj nje bila je kanta boje za ličenje, a u njoj voda za piće.

Jednogodišnje dijete upalo u kantu punu vode i utopilo se
Jednogodišnje dijete  upalo u kantu punu vode i utopilo se

U toj kanti utopila joj se kći. Vikala je: ‘Pomozite, pomozite!’. Kad je stigla Hitna, preklinjala je liječnika da sve učine kako bi malenu spasili, ali je, nažalost, bilo kasno. Curici koja je prije neki dan proslavila prvi rođendan život se ugasio a da nije ni počela živjeti - kazala nam je susjeda Gavran.

U skromnoj kućici u kojoj živi obitelj koju je pogodila grozna tragedija u utorak nismo zatekli nikog. Mladi roditelji s dvogodišnjim sinom otišli su u Legrad kako bi pokopali malenu. Za obitelj susjedi imaju samo riječi pohvale. Kažu da su se prije nešto više od mjesec dana doselili iz Legrada i kupili kućicu koju je trebalo obnoviti.

Govore mještani da je mladi par s dvoje djece bio izuzetno vrijedan i korektan prema svima. Otac Nenad, koji je samo koju godinu stariji od supruge, radio je na farmi pilića i kolega s posla ga je dovezao nakon što su mu javili za obiteljsku tragediju. Majka Violeta je stalno bila uz djecu i, nažalost, samo trenutak ih je ispustila iz vida i dogodila se tragedija. Susjeda Bačani ispričala je kako je majka Violeta za prvi kćerin rođendan ispekla tortu, a malenoj su stavili naušnice, s kojima će otići u grob.

- U ponedjeljak oko 8.45 sati u Kuzmincu u plastičnoj kanti utopilo se jednogodišnje dijete. Dijete je tijekom igre u prostoriji obiteljske kuće pomaknulo poklopac kante, izgubilo ravnotežu, palo u kantu glavom u vodu i utopilo se - rekli su u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj. Očevid su izvršili policijski službenici Policijske postaje Koprivnica, koji će o tragediji dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag