Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka nestalog mladića: Ovo je preteško i prebolno za nas...

None Foto: Privatni album 2

Lijepo molim sve građane, sve ljude dobre volje, Zagrepčane, okolicu, na svim društvenim mrežama je njegova fotografija. Ako bilo što saznaju, molim da se jave, poručila je njegova majka

Student Karlo Kurtanjek nestao je u srijedu 10. travnja Zagrebu kada je iz Palinovečke ulice na Vrbanima krenuo na fakultet na Kennedyjevom trgu. Korisnici društvenih mreža dijele njegovu fotografiju i mole sve koji nešto znaju o nestalom mladiću da to i prijave. Molbu za pomoć uputila je i njegova majka, javlja Dnevnik.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Lijepo molim sve građane, sve ljude dobre volje, Zagrepčane, okolicu, na svim društvenim mrežama je njegova fotografija. Ako bilo što saznaju ili imaju, molim da se jave na telefone na društvenim mrežama. Jer to je preteško i prebolno za nas sve ukućane, a pogotovo za mene kao mamu - kazala je Jasna Kurtanjek, majka nestalog mladića.

MLADIĆ IZ ZAGREBA Jeste li ga vidjeli? Krenuo je s Vrbana na faks, onda je nestao

Karlo Kurtanjek visok je oko 183 centimetara, atletski je građen, plavih očiju i plave kose.

Na stranici Nestali.hr stoji da je u trenutku nestanka na sebi imao crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.

Foto: Nestali.hr

Tema: Hrvatska

Komentari (27)
  • noćna mora svakog roditelja...

    12. 4. 2019,   18:16
  • Teško je bilo što reći jer ne znamo pod kakvim je okolnostima mladić izašao iz kuće. Možda je bilo nekih nesporazuma pa se namjerno ne želi javiti, ali to najbolje znaju ukućani. U svakom slučaju treba pozitivno misliti i željeti da se sretno vrati.

    12. 4. 2019,   18:40
  • Nadam se da je kod prijatelja , da su se napili i da mu se nista nije dogodilo

    12. 4. 2019,   19:05