Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka objavila šokantne slike: Zapalio mi je kćer i promatrao

None Foto: 2

Judy Malinowski umrla je 2017. nakon 16 mjeseci provedenih u bolnici i 56 operacija. Njena majka objavila je snimku koja pokazuje kako je Judy skupila snage i svjedočila protiv monstruma koji ju je zapalio

I premda je Michael Slager tvrdio da je svoju bivšu djevojku slučajno zapalio dok je palio cigaretu sud mu nije povjerovao. Ustvrdio je  ju je namjerno polio benzinom i zapalio. Dobio je 11 godina zatvora, no poslije je kazna preinačena u doživotni zatvor.

Foto: Promo

Judy Malinowski (33) iz američke države Ohio umrla je dvije godine nakon što ju je Slager polio benzinom i zapalio. Napao je 2015. godine a Judy je  preživjela opekline petog stupnja na 80 posto tijela. Judy su se rastopile uši i dva prsta te je mogla samo šaptati jer joj je teško ozlijeđen dušnik.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Ostala je bez kose i disala je uz pomoć aparata. 

'Stajao je samo i gledao me kako gorim'

Liječnici su tada rekli da je daleko od ozdravljenja. Na operaciji je bila 56 puta, ali liječnici, nažalost, nisu uspjeli sanirati otvorene rane koje je imala na leđima i stražnjici jer je bila preslaba da bi na operaciji ležala na trbuhu.

-  Nisam vjerovala da netko može biti toliko zao. Stajao je samo i gledao me kako gorim - rekla je Judy.

Iza Judy ostale su dvije kćerkice. Jedna je imala 13, a druga 9 godina kad je njihova majka preminula.

Porota je imala prilike čuti dva sata dugo svjedočenje koje je Judy Malinowski snimila u bolničkom krevetu prije nego je preminula.

Iz bolesničkog kreveta dala izjavu o napadu

Njezina majka Bonnie Bowes tada je rekla kako je njezina kći bila sasvim svjesna i lucidna te sposobna dati izjavu o napadu.

- Bila je jako krhka i opečena, ali vrlo je jasno artikulirala što se dogodilo, gdje je bila, opisala je strah koji je doživjela. Jako sam ponosna na nju i znam da ću je jednog dana opet vidjeti, iako će moje srce biti zauvijek slomljeno bez nje - prisjetila se Bonnie posljednjih trenutaka svoje kćeri.

Nakon što je Malinowski podlegla ozljedama iz napada, Okružna velika porota odlučila je ponovno pokrenuti postupak, samo su sada tražili smrtnu kaznu za Slagera.

Foto: Screenshot/youtube

Iako nije osuđen na smrt, osuđen je na doživotni zatvor.

Komentari (11)
  • Ponovit ću nešto što uvijek kažem kada vidim ovakav događaj, nažalost nije jedini a bojim se ni posljednji. Koliko god mi bilo žao nje i kapa joj do poda na hrabrosti i snazi da svjedoči protiv njega, ali gdje je gledala?! Kada netko izgleda kao siledžija, ponaša se kao siledžija, smrdi kao siledžija onda je vjerojatno siledžija i kloni ga se, ne treba ti to u životu! Sve žene vole "zločeste dečke", ali im se poslije to redovito obije o glavu i onda se čude zašto baš meni. Takvih slučajeva ima i kod nas naravno, nije to samo u Americi, ali ne mogu vjerovati da netko ne vidi očito. Pokoj duši ovoj jadnoj ženi.

    15. 6. 2019,   01:34
  • ...nisam neki vjernik, al’ nek izgori u paklu...

    14. 6. 2019,   23:43
  • Najpostenije bi bilo samo ga zapalit. Pa makar i slucajno!

    15. 6. 2019,   07:55