Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka pretučene djevojke: Što da vam kažem? Nisam dobro...

None Foto: Pixsell

Darko Kovačević Daruvarac koji je brutalno pretukao njezin kćer izašao jutros iz istražnog zatvora nakon što su istekli svi rokovi koliko ga se može zadržati u pritvoru prije pravomoćnosti presude

Nemam komentara - rekla nam je jutros Ana G., mama pretučene žrtve. Oteo joj se težak uzdah. Pitali smo je kako je.

- Nisam dobro. 

A kći?

- Što da vam kažem? Ne mogu komentirati - dodala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zadar: Daruvarac izašao iz pritvora na slobodu!

Zadar: Daruvarac izašao iz pritvora na slobodu! Više na http://bit.ly/2I3P83u Reporter: Pino Šale

Posted by 24sata on Saturday, February 9, 2019

Podsjetimo, Darko Kovačević Daruvarac koji je brutalno pretukao njezin kćer izašao jutros iz istražnog zatvora nakon što su istekli svi rokovi koliko ga se može zadržati u pritvoru prije pravomoćnosti presude. 

OBITELJ U ŠOKU Daruvarcu ukinuli sve mjere, može se približiti i svojoj žrtvi

On će to ponoviti jer vuk dlaku mijenja, ne mijenja ćud - rekla je očajna majka prije nekoliko dana.

Tijekom boravka u pritvoru prestale su vrijediti mjere opreza koje su donesene prilikom njegova puštanja iz pritvora u prosincu prošle godine. Osim što mu moraju vratiti predane dokumente, prestale su vrijediti i druge mjere - zabrana napuštanja prebivališta, obveza triput tjedno javljanja policiji, te približavanja i kontaktiranja svoje žrtve.

Zadar: Daruvarac za brutalno premlaćivanje djevojke dobio pet godina zatvora DARUVARAC IZLAZI NA SLOBODU Očaj majke pretučene djevojke: 'Psihički smo izludili od sinoć!'

Mjere mu ponovno nisu mogli ni odrediti jer je jedina sankcija za njihovo kršenje povratak u istražni zatvor. Kako Daruvarca više ne mogu vratiti u pritvor, nije bilo zakonske osnove da mu ponovno odrede mjere opreza. Inače, Daruvarac ima i bosanskohercegovačko državljanstvo, a nakon njegova puštanja iz pritvora ne postoje nikakve zakonske zapreke da tamo potraži skrovište. 

Komentari (49)
  • Daruvarca za novog gospodina savršenog 2019. Poznat je, pravi Celebrity, ima isklesano tijelo i sve ostalo na što žene padaju

    10. 2. 2019,   09:24
  • Mozda pravosudje ne radi svoj posao, jer ovakav monstrum ne bi smio biti na slobodi. Ali budite sigurni da njemu nema života, ni u zatvoru, ni na slobodi. U zatvoru ce biti psihicki i fizicki zlostavljan. U zivotu van zatvora, vječito žigosan, ljudi ce ga izbjegavati, žene naročito. Dobit ce batina tu i tamo, uvijek ce biti obilježen i linčovan. Gore kazne od toga nema, kako je posijao, tako ce požnjeti.

    10. 2. 2019,   10:53
  • Ja mislim da on ako je imalo pametan ovoj djevojci nema više što prilaziti..... Opekao se svojom nasilnoscu i mislim da ju nema šta dirati ili joj prijetiti, nažalost prijete joj neki sa strane koji su se ufurali u sve ovo kao u neki film, a čak s daruvarcem veze nemaju, balavci. Nju opet razumijem, svejedno će se uvijek morati osvrtati iza sebe i živjeti u strahu makar imaginarnom jer prošla je pakao, tog osjećaja se jako teško osloboditi, neda psiha.

    10. 2. 2019,   09:46