Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majku (92) udario šakom, pala je i lupila glavom u umivaonik

Muškarac (63) je u kupaonici, zbog nesuglasica oko bojlera, majku (92) udario šakom u glavu. Ona je pala na pod i udarila glavom o umivaonik. Određen mu je istražni zatvor

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je muškarac (63) iz mjesta Jezera na otoku Murteru, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenju tjelesne ozljede. 

Muškarac se sumnjiči da se prije nekoliko dana oko podne u kupaonici obiteljske kuće u Jezerima, zbog nesuglasica oko korištenja bojlera, svojoj bolesnoj i teško pokretnoj majci (92) obraćao pogrdnim riječima i udario ju šakom u glavu. 

Starica je, uslijed udarca, pala na pod i udarila glavom u umivaonik te se ozlijedila. 

Općinsko državno odvjetništvo predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku da se muškarcu odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke. Sudac je prijedlog prihvatio, a muškarac će u istražnom zatvoru biti mjesec dana. 

Komentari (47)
  • Na mater se ne diže ruka.

    22. 3. 2019,   19:55
  • Dabogda ti se ruka osusila i otpala. Magare jedno, fuj!

    22. 3. 2019,   20:17
  • Vjerojatno stari neoženjeni momak, bez vlastite obitelji, bivši ovisnik o nečemu bijelom, vjerojatno sadašnji alkoholičar, luzer koji živi sam sa starom majkom i pun bijesa i frustracija. Čest profil u ruralnim krajevima!

    22. 3. 2019,   20:00