Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majku Natasche Kampusch optužili su za njenu otmicu

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Umirovljeni sudac Martin Wabl rekao je kako je Nataschina majka dogovorila s Wolfgangom Priklopilom otmicu kako bi sama zlostavljala kćer

Umirovljeni sudac Martin Wabl optužio je majku Natasche Kampusch da je sudjelovala u otmici svoje kćeri. Wabl je na sudu u Grazu kazao da je Brigitte Sirny dogovorila s Wolfgangom Priklopilom otmicu kćeri kako bi zataškala činjenicu da ju je sama seksualno zlostavljala.
Tijekom svjedočenja je ispričao da je razgovarao s nekoliko ljudi koji su potvrdili da je Nataschina majka otprije poznavala Priklopila, muškarca koji je Nataschu Kampusch držao zatočenu u svom podrumu osam godina. Wabl je kazao i da je radio na mnogim nestancima i otmicama djece i nije vidio roditelja koji bi tako brzo odustao od potrage za svojim djetetom. Umirovljeni sudac potkrijepio je svoje tvrdnje fotografijama koje su nedugo nakon Nataschina nestanka procurile u medije. Na tim je slikama Natascha polugola, našminkana i u visokim petama maše bičem. Majka je tada izjavila kako se radilo o nevinoj igri u kojoj su glumile da jašu konje i sve je ostalo na tome. Na suđenju je bila i Natascha, ali nije bila raspoložena za pitanja novinara. Svoj iskaz dala je u za javnost zatvorenoj sudnici, ali se saznaje da porekla da ju je majka ikad zlostavljala.

Komentari (4)
  • A vidilo se na maloj kad je izasla da nije previse zlostavljana.Mislim da je to sve smisljena igra.Tako mislim od pocetka.A ko uopce moze potvrditi da je 100%bila u izolaciji. Sve se radi za lovu)))

    16. 5. 2008,   10:00
  • Ne znam baš da je to sve skupa namiješteno jer djevojke nije bilo godinama, a i da je bilo namješteno, ona bi se mam riješila onakvih slika o kojima je riječ u tekstu!

    16. 5. 2008,   10:06
  • ..povuci potegni..

    16. 5. 2008,   10:12