Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Makarski župnik slavio uz narodnjake u župnoj kući

None Foto: Ivanka Šuta

Don Ante Prnjak kaže da je to sve prenapuhano, no rekao je i da je zabava bila izvrsna. Slavio je rođendan i opraštao se jer mu ističe služba u župi

Don Ante Prnjak, župnik Sv. Marka u Makarskoj, poznat po druženjima s mladima i tulumima, organizirao je oproštajnu zabavu s narodnjačkom glazbom u župnoj kući piše Makarska kronika. Povod je bio taj što don Ante uskoro mijenja župu, jer mu prema crkvenim pravilima uskoro ističe dvogodišnja služba u jednom mjestu. Ujedno je slavio i rođendan. Pripadnici mlađe generacije rado su se odazvali pozivu na tulum. Naklonost mladih je nesumnjiva jer se na Facebooku pojavila i grupa podrške kojom se traži da don Ante ostane u Makarskoj.
- Nemam komentara. Sve te priče su napuhane. Mediji idu u krajnost. Ne želim ništa reći - izjavio je don Ante Prnjak u telefonskom razgovoru. Međutim, neposredno nakon tuluma, u Makarskoj Kronici je prokomentirao kako mu je reakcija mladih simpatična te da je zabava bila odlična.

Komentari (16)
  • sta fali...bas je cool...valjda bi bilo bolje da je pedofil i razvratnik

    1. 7. 2010,   20:25
  • Puno pozdrava don Anti i jako ga dobro poznam i znam ga kakav je.Da ga bilo ko od vas pozna odma bi ga pozelija za svecenika u svojoj zupi pa tako i ja ali steta kod nas je vec bija i isti je tako bio samo je volio da mladi budu uz njega i da se druze,Ante navrati na pice u METKOVIĆ.Sto blatite covika ako se malo opustija.

    1. 7. 2010,   20:25
  • Onak sori kaj negdje postoji normalan svecenik koji profesionalno obavlja svoj posao, naglasavam POSAO! Njegovo privatno vrijeme je njegova stvar na koju nitko nema pravo prigovora. Mladi ga vole, zar vam to ne govori dovoljno.

    1. 7. 2010,   20:25