Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mala Elena je upisana u školu: 'Vjerovala sam institucijama...'

Komentari (88)
 • Drago mi je radi djevojcice, ali ovo je jedan primjer kako kod nas nista ne ide kako bi trebalo..

  4. 9. 2018,   11:52
  • apsolutno se slažem da se odgovornost treba tražit u sustavu, kako je uopće moguće da ti rješenje pošalju tek dan prije škole, pa da apsolutno nemaš nikakve mogućnosti reagiranja i dodatnog informiranja, nego te dovedu pred gotov čin... međutim stvarno mi nije jasno tko je pustio ovaj neuređeni snimak u javnost? objavljen je javno i privatni broj ravnatelja... čemu to?

   4. 9. 2018,   12:37
  • Da, i ponovna potvrda da ništa što nam je važno ne smijemo prepustiti za to zaduženim činovnicima! Vjerujte, osoba koja je Rješenje trebala poslati na vrijeme, ili osigurati da o slučaju obavijesti školu,barem telefonski, otišla je ranije s posla, ili je pravila društvo kolegici u susjednoj sobi, pogledavajući na sat...ma dajte, tko bi radio te gluposti,i to još pred kraj radnog vremena...

   4. 9. 2018,   12:48
  • i onda pred kamerama zastupnica GLAVNOG krivca progovori jednu rečenicu, a zatim bahato pokaže na čovjeka koji o njihovoj odluci objektivno ništa nije znao (jer naravo nije dobio rješenje) da se koprca pred kamerama... a on jadan mora pričat da nitko nije kriv (jer ne smije si poslodavce iz gradskog uvalit u go*na), da je to jednostavno propust, al da nitko nije kriv... iskreno se nadam da će ministrica bit pametnije i povuć mjere prema gradskom uredu i odgovornima u njemu za takav nemar i sramotu... dok god se odgovorni ne počnu kažnjvat, dotle će nam biti tako kako jest!

   4. 9. 2018,   12:55
  • Neće...Tu ministrica nije gazdarica, nego Bandić...Baš sam napisao da me čudi kako već nije iskočio na prve stranice svih novina...jer to je njega, naravno, duboko potreslo i zgrozilo..."Neka institucije rade svoj posao"...samo ne ona kojoj je on na čelu. Tolike tmurne i tegobne godine...nadam se da će se njegovi glasači ipak jednog dana zastidjeti , kad se otkriju malverzacije ove duge vladavine nesposobnih i pokvarenih podanika cara Milana...

   4. 9. 2018,   13:07
  • Splet okolnosti. Mlitav ured, mlitav roditelj. Pasivni svi. Svi ocekuju od onog drugog da ti nesto srede. Da je barem otisla na stranice skole, pred skolu vidjeti listu upisanih razreda koja sigurno min 15 dana čami negdje u skoli. Kako nije bila osobno na upisu? Ima nekih nijansi od škole do škole, ali aktivan roditelj se svakako malo angažira 10-20 dana prije nastave. Za status na fb je imala vremena. Za provjeriti internetom status upisa djeteta nije. Ista je kao i ovi iz ureda. Zao mi je djeteta.

   4. 9. 2018,   13:41
 • Sretno ti sunce malo kroz život..ostalo uopće neću komentirat

  4. 9. 2018,   12:25
 • Ova zemlja nikad nece ici naprijed samo natrag..

  4. 9. 2018,   11:53
  • Tone i tone, sve dublje, daleko je jos dno, nisu oni ni svjesni kakva sranja ih cekaju kad stvarno govna dodu do grla, jos je njima dobro ne bojim se ja za njih, sve dok nisu na ulicama dobro im je ;)

   4. 9. 2018,   12:10
  • upravo su "izašli na ulicu" i ušli u svijest svakog hrvatskog doma i šire! njihovo dijete je javno prozvano cjelovitim imenom, majka je u medijima, gdje ćeš većeg "izlaska na ulicu" od toga? a i svjedoci smo kako je taj izlazak urodio prijeko potrebnim rješenjem!

   4. 9. 2018,   12:21
  • Osli smo mi vec davnih dana sine necemo sigurno tebe cekat da nam odobris hahahaha :D

   4. 9. 2018,   13:33
 • Ravnatelju,lažeš! Svi mi u prosvjeti znamo da se dijete 5 minuta prije NE može upisati u nikakvu školu. Ovo si napravio samo zato što je mama izašla sa svime u javnost i bravo mami za to! Drugo,Ivica Lovrić iz ureda za obrazovanje je jedini krivac.Bio je u Drnišu na pršutima,a svoj posao prebacuje drugim uhljebima!!

  4. 9. 2018,   13:04
 • Rješenje poslali tek u petak popodne, što je onda ona trebala? I još imaju srama upirat u majku? Bagra neradnička! Ako je žena još u 6. mjesecu bila na procjeni što se čekalo do 31.08.? Bitange besramne još imaju obraza majku stavit u usta!

  4. 9. 2018,   12:51
 • Ajde napokon da se je nekaj riješilo po hitnom postupku bez dodatnih zvizdarija sretno malena i kak sam rekel nikom ne dlaka z glave falila za taj propust aj bok

  4. 9. 2018,   11:51
 • Ministrica kaže da je takva praksa nedopustiva. Čoja praksa? Objaviti razočaranje institucijama ili nerad institucija. Ispada da je majka kriva što ih je prokazala i uprla prst u te nehumane neradnike. Fuj za ministricu ako osuđuje majku koja se bori kao tigrica.

  4. 9. 2018,   12:33
 • kad stisne gu.za kako se može

  4. 9. 2018,   12:05
 • Samo sam čekao kad će Bandić izroniti na prve stranice novina i portala, sa svojim obećanjima, i mogućim sankcijama svom službeniku...ali, on nema vremena, možda upravo pregledava nacrte fontane za dvorište svoje kuće u Poganoj Vlaki! Točno nasuprot već izgrađenog bazena, naravno...

  4. 9. 2018,   12:57
 • Bravo Elena i majko!!

  4. 9. 2018,   13:04